Ο Elon Musk ξεκίνησε την προπόνηση στο ζίου ζίτσου για τον αγώνα με τον Zuckerberg

Πρώτες εικόνες
28 Ιουνίου 2023 09:32
Ο Elon Musk ξεκίνησε την προπόνηση στο ζίου ζίτσου για τον αγώνα με τον Zuckerberg

Όπως φαίνεται, ο Elon Musk ετοιμάζεται όντως για τον UFC αγώνα του κόντρα στον Mark Zuckerberg και έτσι ξεκίνησε τις προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός AI ερευνητής και podcaster Lex Fridman, ο οποίος έχει μαύρη ζώνη στο ζίου ζίτσου, έκανε μια «αυθόρμητη» προπόνηση με τον επικεφαλής των Tesla και SpaceX και ιδιοκτήτη του Twitter. Από την προπόνηση αυτή έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε:

Έκανα μια αυθόρμητη προπόνηση με τον Elon Musk για λίγες ώρες χθες. Είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από τη δύναμη και την ικανότητά του, τόσο στα πόδια όσο και στο έδαφος. Ήταν επικό. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις τον Elon και τον Mark να κάνουν πολεμικές τέχνες, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος εξυπηρετείται πολύ καλύτερα αν προπονούνται στις πολεμικές τέχνες, χωρίς να αγωνίζονται στο κλουβί. Τούτου λεχθέντος όμως, όπως λέει και ο Elon, το πιο διασκεδαστικό αποτέλεσμα είναι το πιο πιθανό... Θα είμαι εκεί γι' αυτούς, ό,τι κι αν γίνει.

Για την ιστορία, ο Fridman προπονήθηκε πρόσφατα και με τον αντίπαλο του Musk, τον Mark Zuckerberg, όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα, όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ημέρες έγινε viral ένα δημόσιο πάρε-δώσε του Elon Musk με τον Mark Zuckerberg, οι οποίοι πρακτικά συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους…παλεύοντας σε κλουβί του UFC! Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Twitter μεταξύ σοβαρού και αστείου προκάλεσε τον επικεφαλής της Meta, ο οποίος του απάντησε χαρακτηριστικά με την ατάκα του Khabib: “Στείλε μου την τοποθεσία”. Τελικά τόσο ο Musk όσο και ο Zuck το εννοούσαν, όπως ήρθε να επιβεβαιώσει ο Dana White του UFC, ο οποίος μίλησε και με τους δύο.