Musk vs Zuck: Ο Dana White του UFC ξεκαθαρίζει αν θα γίνει ο αγώνας

Νέες δηλώσεις
23 Ιουνίου 2023 18:25
Musk vs Zuck: Ο Dana White του UFC ξεκαθαρίζει αν θα γίνει ο αγώνας

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες έγινε viral το δημόσιο πάρε-δώσε του Elon Musk με τον Mark Zuckerberg, οι οποίοι πρακτικά συμφώνησαν να λύσουν τις διαφορές τους…παλεύοντας σε κλουβί του UFC!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Twitter μεταξύ σοβαρού και αστείου προκάλεσε τον επικεφαλής της Meta, ο οποίος του απάντησε χαρακτηριστικά με την ατάκα του Khabib: “Στείλε μου την τοποθεσία”.

Τελικά τόσο ο Musk όσο και ο Zuck το εννοούσαν, όπως ήρθε να επιβεβαιώσει ο Dana White του UFC, ο οποίος μίλησε και με τους δύο. Ειδικότερα, του επιβεβαίωσαν τις προθέσεις τους και καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ο Dana δήλωσε στο TMZ Sports:

Μίλησα με τον Mark και τον Elon χθες το βράδυ. Και οι δύο είναι απολύτως σοβαροί για το θέμα. Επειδή και οι δύο είπαν: 'Ναι, θα το κάνουμε'. Και οι δύο θέλουν να το κάνουν. Ο Mark Zuckerberg μου τηλεφώνησε πρώτος και μου είπε: "Είναι σοβαρός;". Είπα, 'Δεν ξέρω, άσε με να τον ρωτήσω'. Τον ρώτησα και μου είπε, 'Ναι, είμαι απολύτως σοβαρός.'

Αυτός θα ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας που έγινε ποτέ στην ιστορία του κόσμου. Μεγαλύτερος από οτιδήποτε έχει γίνει ποτέ. Θα έσπαγε όλα τα ρεκόρ pay-per-view. Αυτοί οι τύποι θα συγκέντρωναν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και δεν χρειάζεται να είσαι οπαδός των αγώνων για να σε ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας. Όλοι θα ήθελαν να τον δουν. Ο μεγαλύτερος αγώνας όλων των εποχών ήταν ο Floyd και ο Conor, νομίζω ότι αυτό θα το τριπλασιάσει, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα.

 

Όπως φαίνεται, λοιπόν, πράγματι ο Elon Musk και Mark Zuckerberg σκοπεύουν να παλέψουν σε ένα οχτάγωνο του UFC και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.