Όλος ο κόσμος είχε περιέργεια να δει το Apple Vision Pro και τα views του βίντεο σπάνε ρεκόρ

Από το trailer της Apple και μόνο φαίνεται το ενδιαφέρον του κοινού για το AR/VR headset
15 Ιουνίου 2023 14:01
Όλος ο κόσμος είχε περιέργεια να δει το Apple Vision Pro και τα views του βίντεο σπάνε ρεκόρ

Το Apple Vision Pro είναι ένα πολύ εντυπωσιακό και φουτουριστικό δείγμα τεχνολογίας που με τις δυνατότητές του τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή τιμή του που φτάνει τα $3499 δολάρια. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο κόσμος γενικότερα -όχι μόνο αυτός που ασχολείται με την τεχνολογία- έσπευσε να δει γεμάτος περιέργεια για το τι είναι αυτή η κάσκα της Apple, που μετατρέπει τον χώρο σε ό,τι φανταστεί ο χρήστης. 

Παρά την ιδιαίτερη τιμή του φαίνεται ότι έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις σε όσους το βλέπουν και το επίσημο trailer της Apple για το mixed reality headset της αποτελεί μια καλή ένδειξη. Η περιέργεια του κόσμου φαίνεται πως κορυφώθηκε για να δει το Apple Vision Pro αφού μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες --σε 9 συγκεκριμένα- από την ημέρα που δημοσιεύθηκε έχει ξεπεράσει τις 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube που αποτελεί ένα ρεκόρ από μόνο του για προϊόν της Apple. 

Μέσα από το tweet του @concept_central έγινε γνωστό ότι το βίντεο αποκάλυψης του Apple Vision Pro αποτελεί το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube καναλιού του τεχνολογικού κολοσσού από το Κουπερτίνο. Υπάρχουν και αυτοί που υποηστίζουν ότι αυτές τις προβολές τις κατάφερε επειδή η Apple έτρεξε μια διαφγημιστική καμπάνια με το εν λόγω 9λεπτο βίντεο, δίνοντας έτσι προφανή ώθηση. Μόνο που αυτή η τακτική είναι συνηθισμένη, όπως σημειώνουν άλλοι στα ξένα μέσα και το Twitter, για λανσάρισμα νέου προϊόντος από την Apple. 

Ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένες πωλήσεις θα κάνει το 2024, όταν και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αρχικά και εάν θα πιάσει τους στόχους της Apple, το Apple Vision Pro έχει ανοίξει το δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον στην εν λόγω κατηγορία. Ήδη σύμφωνα με ρεπορτάζ η Apple έχει ξεκινήσει πριν το WWDC 2023 να δουλεύει στην επόμενη έκδοσή του.