Razr 40 Ultra: Το νέο αναδιπλούμενο της Motorola ξεχωρίζει για τις οθόνες του!

Μόλις αποκαλύφθηκε και επίσημα
01 Ιουνίου 2023 21:00
Razr 40 Ultra: Το νέο αναδιπλούμενο της Motorola ξεχωρίζει για τις οθόνες του!

Η Motorola μόλις παρουσίασε την ολοκαίνουργια foldable συσκευή της στην Μαδρίτη της Ισπανίας, σε μια παρουσίαση που η ομάδα των Unboxholics παρακολούθησε από κοντά.

Ο λόγος γίνεται για το Razr 40 Ultra, το οποίο ξεχωρίζει χάρη στην ασυναγώνιστη -σύμφωνα με τα λεγόμενα της Motorola- εξωτερική οθόνη του, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πιο σημαντικές εφαρμογές τους χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το τηλέφωνο. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια εντυπωσιακή εξωτερική οθόνη 3,6 ιντσών, ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει υπάρχει σε άλλα κάθετα flip τηλέφωνα. Αυτή έρχεται με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz και ανάλυση 1056 X 1066.

Ξεδιπλώνοντας τη συσκευή, αποκαλύπτεται μια εξαιρετικά smooth pOLED οθόνη 6,9 ιντσών με έντονα χρώματα και HDR10+. Αυτή προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 165Hz, με ανάλυση FHD+ (2640 x 1080). Η αναλογία της είναι 22:9, καταλαμβάνοντας το 85,4% του συνόλου της συσκευής (screen-to-body ratio).

Πέρα από τις εντυπωσιακές οθόνες του, το Razr 40 Ultra υπόσχεται επίσης ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Flex View. Αυτό σχετίζεται με την αναδιπλούμενη φύση του, η οποία θα επιτρέπει στο τηλέφωνο να στέκεται μόνο του σε πολλαπλές γωνίες, καθιστώντας εφικτούς νέους τρόπους για τους χρήστες να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, τραβώντας μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο.

Μιλώντας για κάμερες το Razr 40 Ultra έρχεται με μια μπροστινή κάμερα των 32MP, η οποία έχει specs f/2.4, 0.7 μm. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες. Μια κεντρική των 12MP με f/1.5 aperture και 1.4μm pixels, καθώς και OIS. Η δεύτερη κάμερα είναι των 13MP και χρησημεύει για Ultra-wide και Macro λήψεις, με FOV 108 μοιρών, f/2.2 aperture και 1.12μm pixels.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Razr 40 Ultra δεν απογοητεύει. Ο κεντρικός του επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 8+ Gen 1, με δύο επιλογές για τη μνήμη RAM στα 8GB και 12GB και δύο επιλογές για των αποθηκευτικό χώρο στα 256GB και 512GB. Οι τεχνολογίες που αξιοποιούνται είναι οι LPDDR5 και UFS 3.1 αντίστοιχα.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, η Motorola αναφέρει ότι η συσκευή μπορεί να κρατήσει όλη την ημέρα, έχοντας 3800mAh. Η συσκευή υποστηρίζει φόρτιση TurboPower 33W και ασύρματη φόρτιση 5W.

Το Razr 40 Ultra διαθέτει επίσης πολυδιάστατο ήχο με διπλά στερεοφωνικά ηχεία που υποστηρίζουν Dolby Atmos, Spatial Sound και Qualcomm Snapdragon Sound.  Ο εμβληματικός flip σχεδιασμός του είναι φυσικά κομψός και συμπαγής, ενώ θα παρέχεται πιστοποίηση IP52 για αντοχή σε νερό.

Το Razr 40 Ultra θα έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα: Infinite Black, Glacier Blue και Viva Magenta.