Έτσι θα είναι εμφανισιακά το iPhone 16 Ultra με την μεγαλύτερη οθόνη του; (ΕΙΚΟΝΑ)

Σε σύγκριση με το επερχόμενο iPhone 15 Pro Max
23 Μαΐου 2023 17:00
Έτσι θα είναι εμφανισιακά το iPhone 16 Ultra με την μεγαλύτερη οθόνη του; (ΕΙΚΟΝΑ)

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν την Apple να μεγαλώνει τις οθόνες των μελλοντικών iPhone, με τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young που ειδικεύεται στα panels, τα μοντέλα αυτά θα μπορούσαν να διαθέτουν οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών αντίστοιχα. Συγκριτικά, το iPhone 14 Pro έχει οθόνη με διαγώνιο 6.1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max είναι εξοπλισμένο με οθόνη των 6.7 ιντσών.

Τώρα, το έμπιστο μέσο 9to5Mac έφερε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη εικόνα από το φημολογούμενο αυτό iPhone 16‌ Pro Max, το οποίο υπάρχουν πιθανότητες να ονομάζεται εναλλακτικά iPhone 16‌ Ultra.

Ειδικότερα, το μέσο έλαβε ένα υποτιθέμενο CAD μοντέλο, το οποίο χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει renderings του μεθεπόμενου iPhone της Apple. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του, το iPhone 16 Pro Max θα μεγαλώσει περισσότερο στην κάθετη παρά στην οριζόντια διάσταση, σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro Max. Το ύψος του iPhone 16 Pro Max θα αυξηθεί κατά περίπου 5 mm στα 165,0 mm, ενώ το πλάτος θα αυξηθεί ελάχιστα, κατά περίπου 0,5 mm σε 77,2 mm.

Πρακτικά η συσκευή θα είναι πιο ψηλή, με περισσότερο χώρο για scrolling στα social media και κάθετα βίντεο. Ακολουθεί η εικόνα που συνόδευσε το δημοσίευμα το μέσου.

Φυσικά, για την ώρα είναι πολύ νωρίς για την οποιαδήποτε επίσημη πληροφορία από την Apple. Το επόμενο βήμα για την εταιρία είναι τα iPhone 15, τα οποία αναμένεται να αποκαλυφθούν τον Σεπτέμβριο, με τα iPhone 16 να έρχονται τον ίδιο μήνα το 2024.

Tags: