Κατεβάστε δωρεάν τα ολοκαίνουργια Android wallpapers που ετοίμασε η Google

Με αφορμή την κυκλοφορία του Pixel 7a
16 Μαΐου 2023 19:48
Κατεβάστε δωρεάν τα ολοκαίνουργια Android wallpapers που ετοίμασε η Google

Το Pixel 7a της Google κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες στα καταστήματα και μαζί του έφερε μια νέα συλλογή από wallpapers για να στολίσουν οι χρήστες την οθόνη του. Συγκεκριμένα, με τη νέα "Feathers" κολεξιόν, η Google συνεχίζει την παράδοση της κυκλοφορίας νέων επίσημων wallpapers με κάθε νέο της Android smartphone.

Όπως πάντα, αυτά ταιριάζουν με την αισθητική των διαθέσιμων χρωμάτων της συσκευής. Η τάση ξεκίνησε με τη συλλογή "Flowers" για τη σειρά Pixel 6 και συνεχίστηκε με τη σειρά Pixel 7 και τώρα με το Pixel 7a.

Τα νέα wallpapers, τα οποία κατάφερε να εξάγει το 9to5google και τα οποία ακολουθούν παρακάτω, δίνουν έμφαση στις περίπλοκες λεπτομέρειες των φτερών διαφόρων πτηνών. Η Google έδωσε πληροφορίες για τη δημιουργία αυτών των εικόνων, επισημαίνοντας ότι τα πτηνά δεν έπαθαν τίποτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η επιλογή έγινε για να δοθεί έμφαση στη γοητεία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φτερών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τους χρήστες του Pixel 7a.

Η συλλογή αποτελείται συνολικά από οκτώ wallpapers, με δύο επιλογές (Light και Dark) για κάθε μία από τις χρωματικές επιλογές του Pixel 7a. Όλες οι εικόνες αποτυπώθηκαν από τον φωτογράφο Andrew Zuckerman.

Για το λευκό Pixel 7a "Snow", τα wallpaper απεικονίζουν έναν βασιλικό γύπα και έναν γλάρο. Η μαύρη παραλλαγή "Charcoal" έρχεται με δύο εικόνες μιας κουκουβάγιας. Το μπλε "Sea" Pixel έχει έναν πράσινο παπαγάλο, ενώ η παραλλαγή "Coral" έχει ίσως την πιο ιδιαίτερη επιλογή, με μια φωτογραφία από φτερά ενός φλαμίνγκο.

Κατεβάστε το νέο Cotton Dark wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Cotton Light wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Carbon Dark wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Carbon Light wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Arctic Dark wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Arctic Light wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Realr Dark wallpaper της Google πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το νέο Realr Light wallpaper της Google πατώντας εδώ.