Η Tile παρουσίασε κολάρο εντοπισμού για γάτες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συμβατό με Android και iOS
28 Απριλίου 2023 16:57
Η Tile παρουσίασε κολάρο εντοπισμού για γάτες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα νέο αξεσουάρ κατοικίδιων παρουσίασε η Tile για να βρίσκουν οι κάτοχοί του άμεσα τις γάτες τους. Το Tile for Cats είναι μία συσκευή η οποία φοριέται στο λουράκι της γάτας, έρχεται σε λευκό και μαύρο χρώμα και είναι συμβατό με iOS και Android συσκευές.

Είναι αδιάβροχο και έχει μέγιστη εμβέλεια 76 μέτρα. Η μπαταρία του διαρκεί για τρία χρόνια. Όταν εξαντληθεί δεν αντικαθίσταται και θα πρέπει να αγοράσετε νέο tracker.

Η λειτουργία του Tile είναι παρόμοια με αυτήν του AirTag της Apple. Συνδέεται σε ένα δίκτυο Tile χρηστών και η εφαρμογή θα σας δείξει πόσο ισχυρό είναι το σήμα από το συνδεδεμένο Tile, δίνοντάς σας μία ένδειξη όσο πλησιάζετε ή απομακρύνεστε από αυτό. Το Tile θα εκπέμψει και έναν ήχο για να σας κατευθύνει στην τοποθεσία του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, να σημειωθεί πως το Tile δεν αντικαθιστά την υποχρέωση τοποθέτησης chip στο κατοικίδιό σας, καθώς το chip αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να σας επιστραφεί το κατοικίδιο αν χαθεί, κλαπεί ή εμπλακεί σε ατύχημα και σε αντίθεση με το κολάρο, δεν μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.

Tags: