Το νέο smartphone της Nokia είναι πολύ ανθεκτικό και “δε θα παθαίνει τίποτα” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες
28 Απριλίου 2023 15:14
Το νέο smartphone της Nokia είναι πολύ ανθεκτικό και “δε θα παθαίνει τίποτα” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Nokia συνεχίσει να φέρνει στην αγορά νέες προτάσεις της και αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο rugged ή αλλιώς ανθεκτικό smartphone. Ο λόγος γίνεται για το Nokia XR30, από το οποίο διέρρευσαν μερικές εικόνες και μπορείτε να δείτε πώς θα μοιάζει σε εμφάνιση.

Οι εικόνες του νέου τηλεφώνου ήρθαν μέσα από το WinFuture και βλέπουμε το Nokia XR30 σε δύο χρώματα, μαύρο και πράσινο. Φήμες λένε ότι θα έρθει με 6GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και με μία μπαταρία που αγγίζει τα 4.600mAh που φορτίζει με 33W.

Ο σχεδιασμός του είναι ελαφρώς διαφορετικός σε σχέση με το XR20, με ένα σκληρό πλαστικό να αγκαλιάζει το σώμα της συσκευής στο πίσω μέρος. Φαίνεται ότι το XR30 θα έρθει με IP68 για να είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό μαζί με την πιστοποίηση MIL-STD-810H.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το power button, το οποίο λειτουργεί και ως σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος της, μαζί με τα πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης. Φήμες λένε ότι η κεντρική κάμερα θα ανέρχεται στα 64MP, ενώ θα υπάρχει και ένας 8MP ultrawide φακός, ενώ η selfie του φτάνει τα 16MP.

Το Nokia XR30 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με την τιμή του να αγγίζει τα 500 ευρώ. Αυτό λοιπόν, θα είναι το νέο ανθεκτικό τηλέφωνο της εταιρίας που “δε θα παθαίνει τίποτα”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com μέχρι να αποκαλυφθεί και επίσημα.