Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τέσσερα πανέμορφα wallpaper για το κινητό ή το PC σας

Οι νέες δημιουργίες του Basic Apple Guy με την Midjourney
20 Απριλίου 2023 14:32
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τέσσερα πανέμορφα wallpaper για το κινητό ή το PC σας

Ο γνωστός artist ονόματι “Basic Apple Guy” μόλις ανέβασε στην επίσημη σελίδα του τέσσερα ολοκαίνουργια και πανέμορφα wallpapers, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν για να κοσμούν το κινητό, το tablet ή το PC σας.

Τα εν λόγω projects έρχονται με τις ονομασίες BIG SUR TAKE II, THE STARRY MOUNTAIN LION, WHEAT FIELD WITH EL CAPITAN και LION WITH CYPRESSES και δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια της AI, Midjourney.

Ο Basic Apple Guy δήλωσε: Όλες αυτές οι εικόνες δημιουργήθηκαν χρησιμοποιότηντας το Midjourney, ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργεί εικόνες με βάση τα prompts που παρέχονται από τον χρήστη.

Κάθε εικόνα που εμφανίζεται παρακάτω είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων prompts και δημιουργικές παραλλαγές που έδωσα στην Midjourney. Από εκεί, αναβάθμισα τις εικόνες, τις έκανα upscale, έφτιαξα τα textures και την υψή τους μέσα από το Pixelmator Pro και τις έκοψα για να ταιριάζουν σε Mac, iPhone και iPad.

Παρόλο που ο Basic Apple Guy δημιουργεί με βάση το οικοσύστημα της Apple, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες και για το Android ή το PC σας.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις εικόνες πατώντας εδώ.

Ο Basic Apple Guy είναι γνωστός artist στην κοινότητα και δημιουργεί ανά καιρούς διάφορα wallpapers, τα οποία και μοιράζει στο κοινό. Μάλιστα, φαίνεται πως η επόμενή του δουλειά θα έχει να κάνει και πάλι με wallpapers που αφορούν το Mac της Apple.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.