Logan Paul - WWE: Διέλυσε τον KSI πηδώντας πάνω σε τραπέζι - Viral το βίντεο στα social media

Οι δύο YouTubers και συνεργάτες χάρισαν μια μοναδική στιγμή
03 Απριλίου 2023 21:33
Logan Paul - WWE: Διέλυσε τον KSI πηδώντας πάνω σε τραπέζι - Viral το βίντεο στα social media

Την πιο μοναδική και πιο viral στιγμή της WrestleMania 39 χάρισαν δύο YouTubers, οι Logan Paul και KSI. O Paul εδώ και καιρό έχει συμβόλαιο με το WWE και στη φετινή WrestleMania αντιμετώπιζε τον Seth "Freakin' Rollins. Οι δύο YouTubers που λανσάρουν το δικό τους ενεργειακό ποτό, το PRIME, δεν έχασαν την ευκαιρία να το διαφημίσουν και στο κορυφαίο event του WWE, το οποίο έχει παγκόσμια εμβέλεια. 

Ο KSI φόρεσε μια στολή-μασκότ του ενεργειακού ποτού που έχει γίνει ανάρπαστο στο εξωτερικό και θέλησε να τραβήξει με τη selfie του κινητού του τη στιγμή που ο φίλος του, Logan Paul θα πηδούσε από το ρινγκ πάνω σε ένα τραπέζι όπου είχε στήσει σε ιδανική θέση τον Seth Rollins. 

Πάνω όμως που ο Paul ξεκίνησε το άλμα, ο Rollins έκανε μια ύπουλη κίνηση και τράβηξε τον KSI στη θέση του, με αποτέλεσμα ο Logan Paul να πέσει πάνω του και να τον διαλύσει κυριολεκτικά, αφού από την πτώση έσπασε το τραπέζι των σχολιαστών. Το σκηνικό αυτό έλαβε χώρα τη 1η ημέρα της WrestleMania 39 και αποτελεί την κορυφαία viral στιγμή του event, καθώς μετράει πάνω από 4.3 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter από την αρχική πηγή του WWE. 

Δείτε την πτώση του Paul πάνω στον KSI: 

Φυσικά το όλο σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και χορογραφημένο ώστε να γίνει έτσι, αλλά ο Paul άδραξε την ευκαιρία για να τρολάρει τον συνεργάτη του λέγοντας "επιτέλους νίκησα τον KSI", μέσα από το σχετικό tweet του.

Δείτε το βίντεο από την οπτική του κινητού του KSI: 

Άλλη μια viral στιγμή που έκανε το γύρο των social media τα τελευταία 24ωρα είναι η αγκωνιά αλά "The Rock" του Snoop Dogg. 

Μετά από αυτό το σκηνικό, ξέσπασαν οι φήμες πως ο KSI θα είναι ο επόμενος YouTuber που θα βάλει πλώρη για το WWE και θα αγωνιστεί, όπως έκανε ο Logan Paul. Μάλιστα επέλεξε τον αντίπαλό του στα ρινγκ του WWE διαλέγοντας τον Bobby Lashley.