Logitech: Τα νέα της ακουστικά σχεδιάστηκαν ειδικά για παιδιά που παίζουν με tablets

Γνωρίστε τα Zone Learn
29 Μαρτίου 2023 19:12
Logitech: Τα νέα της ακουστικά σχεδιάστηκαν ειδικά για παιδιά που παίζουν με tablets

Η Logitech λανσάρει ένα νέο ζευγάρι ακουστικών που προορίζονται για παιδιά και μαθητές ηλικίας κάτω των 12 ετών, αντί για gamers όπως συνηθίζει η εταιρία. Ο λόγος για τα ακουστικά Logitech Zone Learn τα οποία έχουν κατασκευαστεί με τέτοια υλικά ώστε να αντέχουν σε κάθε κακουχία που μπορεί να υποστούν από τα παιδιά, τα οποία δεν είναι συνήθως τόσο προσεκτικά με τα πράγματά τους. 

Τα Zone Learn αποτελούν μια παραλλαγή της ενσύρματης έκδοσης των "Logitech Zone" που είχαν κυκλοφορήσει για εργασία εντός γραφείου και σε χώρους με υπερβολικό θόρυβο. Διαθέτουν ένα μαλακό άνετο στρώμα και σκελετό με μικροαρθρώσεις για εύκολη και άνετη προσαρμογή. Μπορούν να παραμένουν στη θέση τους, ώστε οι μαθητές να μην χρειάζεται να προσαρμόζουν τα ακουστικά στο κεφάλι τους συνεχώς και να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα, δηλαδή το μάθημα. Τα μαξιλαράκια πάνω από τα αυτιά κρατούν τους μαθητές συγκεντρωμένους στο μάθημα, ενώ παρέχουν ιδανική απομόνωση θορύβου.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα διαθέτουν υποδοχές 3,5 mm, υποδοχές USB-A και USB-C χάρη σε διάφορα dongles. Τα πλαστικά μέρη των ακουστικών Zone Learn περιλαμβάνουν πλαστικό που έχει ανακυκλωθεί με πιστοποίηση και δεν περιέχουν PVC3.

Ακόμη οι drivers τους έχουν προσαρμοστεί ώστε να προσφέρουν πιο καθαρές φωνές για τις βιντεοκλήσεις και έχουν βελτιστοποιηθεί σε σενάρια ψηφιακής εκμάθησης. 

Το πιο προσιτό στο πακέτο τους είναι η τιμή καθώς θα κυκλοφορήσουν με προτεινόμενη τιμή τα $34.99 δολάρια, εντός αυτής της άνοιξης σε όλον τον κόσμο.