Pixel Fold: Το αναδιπλούμενο της Google βρέθηκε να κάνει…βόλτες στο μετρό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου
09 Μαρτίου 2023 12:20
Pixel Fold: Το αναδιπλούμενο της Google βρέθηκε να κάνει…βόλτες στο μετρό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το επερχόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google, το Pixel Fold, για το οποίο κυκλοφορούν φήμες εδώ και πολλούς μήνες, μόλις εντοπίστηκε για πρώτη φορά και δημόσια, σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit που ισχυρίζεται ότι το είδε στο μετρό της Νέας Υόρκης. Αναλυτικότερα, ο χρήστης μοιράστηκε τέσσερις θολές φωτογραφίες της συσκευής, οι οποίες δείχνουν μια μεγάλη οθόνη που μπορεί να διπλωθεί στη μέση σαν βιβλίο.

Φυσικά, δε μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι για το αν πράγματι στις φωτογραφίες απεικονίζεται η νέα συσκευή της Google, αλλά όπως και να ‘χει, σύντομα αναμένεται να μάθουμε τα πάντα επίσημα, στο πλαίσιο του επερχόμενου I/O 2023 σόου της εταιρίας το Μάιο. Ανεξαρτήτως, οι φωτογραφίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν κάποιες από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες για το Pixel Fold. Σύμφωνα με το Front Page Tech, το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργήσει renders με βάση τις φήμες, το Pixel Fold θα διαθέτει κύρια οθόνη 7,6 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και selfie κάμερα των 8 megapixel. Η εξωτερική οθόνη του θα είναι 6,4 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και άλλη μια selfie κάμερα των 8 megapixel.

Οι ίδιες φήμες θέλουν το Pixel Fold να είναι εξοπλισμένο με ένα τριπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος, το οποίο θα αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50 megapixel, έναν αισθητήρα 12 megapixel ultra-wide και έναν τηλεφακό των 8 megapixel με 3x οπτικό zoom. Το τηλέφωνο θα έρχεται με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα υποστηρίζει επίσης ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Το Pixel Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο, σύμφωνα με ένα άλλο παλιότερο ρεπορτάζ των OnLeaks και HowToiSolve. Η τιμή δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά θα μπορούσε να φτάνει μέχρι και τα 1.500 με 2.000 δολάρια, όπως δηλαδή και άλλα αναδιπλούμενα τηλέφωνα από τη Samsung και τη Huawei.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συσκευές της Google έχουν βρεθεί να…βολτάρουν στο μετρό, αφού και το Pixel 4 είχε διαρρεύσει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο στο Λονδίνο. Ακολουθούν οι φωτογραφίες του χρήστη του Reddit που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.