MrBeast: Χάρισε σε 20.000 παιδιά στην Αφρική τα πρώτα τους παπούτσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το νέο φιλανθρωπικό βίντεο του διάσημου YouTuber
09 Μαρτίου 2023 00:28
MrBeast: Χάρισε σε 20.000 παιδιά στην Αφρική τα πρώτα τους παπούτσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο MrBeast επέστρεψε με μια νέα φιλανθρωπική κίνηση την οποία κατέγραψε σε βίντεο όχι στο βασικό του κανάλι των 137 εκατομμυρίων συνδρομητών, αλλά στο ειδικό "Beast Philanthropy" των 12 εκατομμυρίων subscribers. 

Στη νέα του δράση, ο κατά κόσμον Jimmy Donaldson, ανακοίνωσε πως χαρίζει σε 20.000 παιδιά στη Νότια Αφρική τα πρώτα τους παπούτσια, καθώς όπως λέει στην αρχή του νέου του βίντεο "το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους, είναι ένα απλό ζευγάρι παπούτσια." 

Αναφέρει επίσης ο 24χρονος κορυφαίος σε συνδρομητές YouTuber στο βίντεό του ότι "Λόγω της ακραίας φτώχειας στις επαρχιακές πόλεις, το να πηγαίνουν στο σχολείο ξυπόλητα είναι η μόνη τους επιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να διανύσουν χιλιόμετρα σε δύσβατα εδάφη, σπασμένα γυαλιά και μολυσμένο νερό".

Αυτός και η ομάδα του ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Cape Twon, εκεί όπου συνεργάστηκαν με την φιλανθρωπική οργάνωση Barefoot No More, η οποία κατασκευάζει παπούτσια από πρωτοποριακά υλικά, κάνοντάς τα πιο ανθεκτικά και άνετα, τα οποία μάλιστα ο "MrBeast" αποκαλεί ως το "τέλειο παπούτσι χωρίς ραφές". 

"Το να βλέπω αυτά τα παιδιά να φορούν τα πρώτα τους ζευγάρια παπούτσια ήταν πραγματικά συγκινητικό και μια διαπίστωση των βασικών αναγκών που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ως δεδομένες", δήλωσε επίσης ο MrBeast. 

Αυτό το εγχείρημα φυσικά δεν το έκανε μόνος του, καθώς είχε ως βασικό χορηγό την Lectric Bikes, η οποία δώρισε ένα μεγάλο ποσοστό των παπουτσιών για τα παιδιά. Επίσης, ο γνωστός συλλέκτης παπουτσιών YeezyBuster πούλησε πολλά σπάνια κομμάτια από την συλλογή sneakers που κατέχει, για να χρηματοδοτήσει αρκετά από τα χιλιάδες παπούτσια που κατέληξαν στα παιδιά. 

Στην πρόσφατη φιλανθρωπική του δράση, ο MrBeast αποφάσισε να βοηθήσει 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης, μια κίνηση η οποία έφερε ποικίλες αντιδράσεις

Δείτε ολόκληρο το νέο βίντεο του MrBeast παρακάτω: 

Tags: