Keanu Reeves: Η αντίδρασή του για το θανατηφόρο φυτοφάρμακο που έδωσαν το όνομά του

Το “Keanumycins“ θα μείνει στην ιστορία
08 Μαρτίου 2023 18:43
Keanu Reeves: Η αντίδρασή του για το θανατηφόρο φυτοφάρμακο που έδωσαν το όνομά του

Τον περασμένο Φεβρουάριο μια ομάδα Γερμανών επιστημόνων βάφτισαν ένα φυτοφάρμακό τους "Keanumycins" επειδή είναι τόσο θανατηφόρο ενάντια στα βακτήρια όσο και ο...John Wick, ο χαρακτήρας που υποδύεται εδώ και χρόνια ο Keanu Reeves στις ταινίες του John Wick. 

Τώρα, ο 58χρονος σταρ που προωθεί αυτόν τον καιρό το John Wick: Chapter 4 ρωτήθηκε για το γεγονός αυτό σε ένα "Aske Me Anything" του Reddit, καθώς ήταν μια από τις πιο upvoted ερωτήσεις του thread. 

Και ο Reeves απάντησε φυσικά με τον δικό του τρόπο, υποστηρίζοντας κιόλας ότι καλύτερα να του δίνανε το όνομα του "John Wick", γράφοντας τα εξής: "Γεια, σας ευχαριστώ...νομίζω ότι έπρεπε να το αποκαλέσουν 'John Wick'. Αλλά γενικά είναι τέρμα cool και σουρεαλιστικό για μένα. Σας ευχαριστώ όμως εσάς τους επιστήμονες. 

Όσο για το εξαιρετικά θανατηφόρο φυτοφάρμακο, οι επιστήμονες υποστηρίζουν επίσης ότι αυτή η ένωση έχει δείξει ότι μπορεί να καταστρέψει τον αρκετά βλαβερό για τον άνθρωπο, παθογόνο μύκητα, Candida albicans, μαζί με μερικούς άλλους.

Και επειδή είναι βακτηριακό φυτοφάρμακο και όχι χημικό, πιστεύεται ότι είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ επίσης δεν έχει δείξει ότι υπάρχει κίνδυνος να βλάψει φυτικά ή ανθρώπινα κύτταρα.

Στο John Wick 4 θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

Το John Wick 4 βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαρτίου του 2023 και περισσότερα για την ταινία θα βρείτε πατώντας εδώ.