Αυτό το Android τηλέφωνο έρχεται στην Ευρώπη με το δικό του “Dynamic Island”

Η νέα πρόταση της Realme
08 Μαρτίου 2023 09:12
Αυτό το Android τηλέφωνο έρχεται στην Ευρώπη με το δικό του “Dynamic Island”

Μόλις έγινε γνωστό ότι ένα Android με “Dynamic Island” θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην αγορά της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι το Realme C55 θα φτάσει στα μέρη μας με το δικό του “Mini Capsule” που έχει έντονο “άρωμα” από το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του iPhone 14 Pro.

Τα νέα αυτά έφερε στη δημοσιότητα ο CEO Ευρώπης της Realme, Francis Wong, ο οποίος δήλωσε ότι το C55 θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την τιμή του ακόμη. Το Mini Capsule (μίνι κάψουλα) του Realme C55 μπορεί να σας δείξει το ποσοστό της μπαταρίας, διάφορες ειδοποιήσεις, τα δεδομένα, τα βήματά σας και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.

Το C55 έχει στο εσωτερικό του τον Helio G88 SoC και τρέχει με το Realme UI 4.0, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 13. Μάλιστα, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε με 8GB RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο. Το εν λόγω smartphone έχει μια μεγάλη οθόνη που ανέρχεται στις 6,7 ίντσες FULL HD+ ανάλυσης και 90Hz στον ρυθμό ανανέωσης.

Επίσης, μπορεί να φορτίσει την 5,000mAh μπαταρία του με έναν φορτιστή των 33W. Τέλος, σε αυτό το τηλέφωνο θα βρείτε τρείς κάμερες με την selfie να αγγίζει τα 8MP και τον κεντρικό φακό τα 64MP. Υπάρχει και ένας σένσορας των 2MP για καλύτερο βάθος στις λήψεις σας.

Tags: