Το νέο τηλέφωνο της Realme υπόσχεται φανταστική κάμερα με λίγα χρήματα

Κυκλοφορεί σύντομα
20 Μαρτίου 2024 00:02
Το νέο τηλέφωνο της Realme υπόσχεται φανταστική κάμερα με λίγα χρήματα

Η Realme ανακοίνωσε ένα νέο smartphone στην mid-range κατηγορία της που ακούει στο όνομα Realme Narzo 70 Pro 5G. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο που υπόσχεται πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο για την τιμή του, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή εάν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα. Η συσκευή θα πωλείται σε Amazon και Realme.com από τις 22 Μαρτίου.

Το τηλέφωνο έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 7050 της MediaTek και θα μπορεί να γίνει δικό σας με 8GB στη μνήμη RAM και 128 ή 256GB στον αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά την οθόνη, είναι AMOLED Full HD+ ανάλυσης στις 6.67 ίντσες και προσφέρει παράλληλα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Μπροστά στην οθόνη θα βρείτε και μία selfie κάμερα στα 16MP.

Πίσω, υπάρχει ένας φακός από την Sony, ο IMX890 που είναι στα 50MP με Optical Image Stabilization και υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Realme. Θα βρείτε επίσης δύο ακόμη σένσορες στα 8MP και 2MP για ultrawide και macro λήψεις.

Ένα ακόμα selling point αυτού του τηλεφώνου είναι η τεράστια φόρτισή του, αφού υποστηρίζει 67W SuperVOOC. Η μπαταρία είναι στα 5.000 και μπορεί να πάει από 1% στο 50% μέσα σε 19 λεπτά.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε είναι τα Air Gestures, στερεοφωνικά ηχεία, σαρωτή για το δακτυλικό αποτύπωμα μέσα στην οθόνη, αλλά και 3.5mm headphone jack θύρα για τα ακουστικά σας.

Το Realme Narzo 70 Pro 5G τρέχει με το Realme UI 5.0 που είναι βασισμένο στο Android 14, έρχεται σε δύο χρώματα Glass Green και Glass Gold και η τιμή του ξεκινάει από τα 222 ευρώ για την έκδοση των 8/128GB.

Tags: