Η Realme ανακοίνωσε νέα σειρά με smartphones και το πρώτο τηλέφωνο κοστίζει 60 ευρώ!

Αναμένεται μελλοντικά και στην Ευρώπη
23 Ιανουαρίου 2024 15:04
Η Realme ανακοίνωσε νέα σειρά με smartphones και το πρώτο τηλέφωνο κοστίζει 60 ευρώ!

Η Realme ανακοίνωσε μία ολοκαίνουργια σειρά ονόματι “Note” που θα προσφέρει νέες και φρέσκες συσκευές κάθε χρόνο. Το πρώτο τηλέφωνο που κάνει ποδαρικό είναι το Realme Note 50, ενώ όπως αποκάλυψε η εταιρία, μέσα στο 2024 θα δείτε δύο ακόμη συσκευές.

Το Realme Note 50 έρχεται με μία HD+ LCD-IPS οθόνη που φτάνει τις 6.74 ίντσες και προσφέρει παράλληλα 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση. Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει φυσικά και μία selfie κάμερα στα 5MP.

Η συγκεκριμένη συσκευή έρχεται με τον επεξεργαστή Unisoc T612, με 4GB στη μνήμη RAM και 64GB στον αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος θα βρείτε μία κεντρική κάμερα στα 13MP, αλλά και έναν δεύτερο QVGA φακό. Το τηλέφωνο τρέχει με το Realme UI T Edition που είναι βασισμένο στο Android 13 της Google, ενώ όσον αφορά την μπαταρία αυτή φτάνει τα 5.000mAh και φορτίζει με 10W charger.

Στο Realme Note 50 θα βρείτε και θύρα για headphone jack, τον σαρωτή για το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλαϊνό μέρος, ενώ έχει και πιστοποίηση IP54, που το κάνει ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό.

Το νέο smartphone της εταιρίας θα γίνει διαθέσιμο σε δύο χρώματα, τα Sky Blue και Midnight Black και η τιμή του στις Φιλιππίνες όπου και κυκλοφορεί αρχικά ξεκινάει από τα 65 δολάρια, δηλαδή περίπου τα 60 ευρώ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα κοστίζει τόσο στην Ευρώπη, αλλά αυτό αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Tags: