Μάθαμε πότε θα παρουσιαστεί το mixed reality headset της Apple

Δεν αργεί
16 Φεβρουαρίου 2023 09:50
Μάθαμε πότε θα παρουσιαστεί το mixed reality headset της Apple

Η παρουσίαση του mixed reality headset της Apple έχει πάρει αρκετές αναβολές από την εταιρία. Η πιο πρόσφατη περίοδος παρουσίασής του ήταν την άνοιξη, γύρω στον Απρίλιο, αλλά και αυτή αναβλήθηκε. Τώρα μία νέα αναφορά από τον αξιόπιστο Mark Gurman του Bloomberg, αποκαλύπτει το νέο χρονοδιάγραμμα της Apple το οποίο θα είναι και το οριστικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, το mixed reality headset της Apple θα παρουσιαστεί κατά το WWDC event της Apple τον Ιούνιο, με την κυκλοφορία της συσκευής να έρχεται προς τα τέλη της χρονιάς.

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα γίνει το επόμενο WWDC, παραδοσιακά όμως λαμβάνει χώρα στις αρχές Ιουνίου.

Η εταιρία έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τόσο στο hardware όσο και στο software για το νέο headset της και αυτός είναι ο λόγος για τις πολλές αναβολές της παρουσίασής του. Ωστόσο τώρα φαίνεται πως η Apple είναι έτοιμη. Η συσκευή κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται “Reality Pro” και θα διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως ανεπτυγμένη ανίχνευση χεριού, απεικόνιση κάποιου όταν μιλάτε μαζί του στο FaceTime και λειτουργία που θα σας επιτρέπει να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ VR και AR. Η τιμή του αναμένεται αρκετά τσουχτερή, ξεπερνώντας τα $3.000.