ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν UFO στην Αλάσκα

Επιχείρηση για την ανάκτησή του
11 Φεβρουαρίου 2023 09:36
ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν UFO στην Αλάσκα

Αμερικανοί αξιωματούχοι αποκάλυψαν πως πριν λίγες ώρες, ένα αμερικανικό F-22 κατέρριψε ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (UFO) πάνω από την Αλάσκα. Το αντικείμενο είχε κυλινδρικό σχήμα με μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου και καταρρίφθηκε με χρήση πυραύλου Sidewinder. Άγνωστη παραμένει η προέλευση του UFO καθώς και από που ξεκίνησε την πτήση του.

Το αντικείμενο πετούσε σε ύψος 12 χιλιομέτρων, αποτελώντας πιθανό κίνδυνο για την ασφάλεια των επιβατικών πτήσεων. Μετά από σύσταση του Πενταγώνου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, έδωσε την εντολή να καταρριφθεί. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ αρνήθηκαν και να σχολιάσουν αν πρόκειται για κινεζικό σκάφος. Το μόνο που σχολίασαν ήταν πως το αντικείμενο ήταν πολύ μικρότερο από το κινεζικό μπαλόνι που κατέρριψαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε πως το UFO εντοπίστηκε από ραντάρ εδάφους την Πέμπτη και στάλθηκαν άμεσα αεροσκάφη F-35 για να ερευνήσουν. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μετά από μία ολόκληρη μέρα παρατηρήσεων, δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν περί τίνος πρόκειται.

Σύμφωνα με τους πιλότους οι οποίοι πέταξαν δίπλα στο αντικείμενο, το σκάφος ήταν μη επανδρωμένο, ενώ δεν έμοιαζε με αεροπλάνο και δε φάνηκε ικανό για άμεση αλλαγή πορείας. Το αντικείμενο καταρρίφθηκε πάνω από μία μεγάλη έκταση πάγου, κάτι που θα κάνει ευκολότερη την ανάκτησή του. Ήδη συντονίζονται πολλές υπηρεσίες για αυτόν το σκοπό. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερες λεπτομέρειες.

Tags: