Twitch: Βγαίνει νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό για το chat

Ειδικά αν θέλετε να μπείτε στη συζήτηση που γίνεται εντός τους
07 Φεβρουαρίου 2023 20:16
Twitch: Βγαίνει νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό για το chat

Το Twitch θέλει να λύσει ένα πρόβλημα που έχουν οι θεατές ενός livestream και αφορά το chat, καθώς πλέον θα γίνεται ευκολότερο το να δείτε τι συμβαίνει και τι έχει ειπωθεί όταν εισέρχεστε σε ένα stream. 

Χάρη στο νέο χαρακτηριστικό του "Chat History", το Twitch επιδιώκει να δώσει δύο επιλογές προβολής του ιστορικού του chat για να το λύσει.

Στη πρώτη όταν μπαίνετε σε ένα livestream θα μπορείτε να δείτε τα τελευταία 50 μηνύματα του chat και στη δεύτερη επιλογή θα βλέπετε τα μηνύματα που έχουν γραφτεί την τελευταία μία ώρα. 

Ανάλογα με το πόσο κόσμο έχει το stream θα γίνεται και το ανάλογο φιλτράρισμα. Επομένως εάν μπείτε σε ένα stream και το chat του τρέχει με ταχύτητα και υπάρχουν 200 μηνύματα την τελευταία ώρα, το Twitch θα επιλέξει να σας δείξει τα τελευταία 50 μηνύματα. 

Αντίθετα, σε livestreams με λιγότερο κόσμο, όπου η ροή ενός chat γίνεται σε πιο χαμηλές ταχύτητες, θα σας δείχνει την τελευταία ώρα του τι γράφτηκε στη συζήτηση. 

 

Σε περίπτωση που το νέο χαρακτηριστικό δεν έχει έρθει ακόμη στον λογαριασμό σας, το Twitch αναφέρει ότι η διάθεσή του θα πάρει μερικές μέρες για να ολοκληρωθεί. 

Tags: