Αυτά τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια είναι και ακουστικά

Γιατί τα ακουστικά να μην είναι κόσμημα;
16 Ιανουαρίου 2023 09:42
Αυτά τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια είναι και ακουστικά

Εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με σκουλαρίκια τα οποία διαθέτουν μεγάλα μαργαριτάρια, αλλά τα H1 Audio Earrings από την Nova Audio είναι ταυτόχρονα και ένα ζευγάρι ακουστικών. Ναι, τα μαργαριτάρια είναι αληθινά, κρύβουν όμως πίσω τους δύο ηχεία τα οποία μεταφέρουν κατευθυντικά τον ήχο μέσα στο ακουστικό κανάλι.

Η εμπειρία ακρόασης είναι σαν τα ανοιχτού τύπου LinkBuds της Sony, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε μία επαφή με το περιβάλλον όσο ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή συνομιλείτε με κάποιον χάρη στα 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα. Αναμενόμενα, δε διαθέτουν noise cancelling.

Η Nova υπόσχεται πως η κατευθυντική τεχνολογία ήχου δεν επιτρέπει σε άλλους να ακούν τις συνομιλίες σας. Η μπαταρία διαρκεί για 3.5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 2.5 ώρες συνομιλίας.

Η διακριτική θήκη τους είναι και θήκη φόρτισης, προσφέροντας τρεις πλήρεις φορτίσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί μιας και μιλάμε για ένα κόσμημα με πραγματικά μαργαριτάρια. Τα σκουλαρίκια διαθέτουν και ενσωματωμένο πλήκτρο με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής και τις κλήσεις.

Είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στα €695 για τη χρυσή εκδοχή και στα €595 για την ασημένια.

Tags: