Logan Paul: Νέα συγνώμη από τον YouTuber για την απάτη εκατομμυρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψε τα σχέδιά του να αποζημιώσει τον κόσμο
13 Ιανουαρίου 2023 22:36
Logan Paul: Νέα συγνώμη από τον YouTuber για την απάτη εκατομμυρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, τις τελευταίες ημέρες ο εξαιρετικά γνωστός YouTuber και παλαιστής του WWE, Logan Paul, αποκαλύφθηκε πως είναι μπλεγμένος σε μια μεγάλη απάτη, έχοντας εξαπατήσει το κοινό του μέσα από ένα crypto project ονόματι CryptoZoo.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ενθάρρυνε τον κόσμο που τον παρακολουθεί να αγοράσει NFTs για το CryptoZoo, το οποίο τόνιζε ότι είναι "ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι που σου φέρνει χρήματα". Ωστόσο, πάνω από ένα χρόνο μετά τις υποσχέσεις του Paul, το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε τελικά ποτέ, με τον ερευνητή απατών που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, Stephen Findeisen να αποκαλύπτει όλη την αλήθεια μέσα από μια σειρά βίντεο που έγινε viral, με δεκάδες εκατομμύρια views.

Η αρχική αντίδραση του Paul ήταν να ξεσπάσει οργισμένος σε ένα βίντεο, τονίζοντας πως θέλει να κάνει μήνυση στον Findeisen, γνωστό ως Coffeezilla στο YouTube. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά αποφάσισε να διαγράψει το βίντεο και ζήτησε συγγνώμη από τον ερευνητή. Τώρα, ο Paul ζήτησε ξανά δημόσια συγνώμη, αποκαλύπτοντας πως έχει σχέδια για να αποζημιώσει τον κόσμο που έχασε τα χρήματά του.

Αναλυτικότερα, μέσα από το νέο του βίντεο, ο Logan Paul τόνισε:

Ο Coffeezilla δεν είναι εγκληματίας. Του τηλεφώνησα. Ζήτησα συγγνώμη. Η αρχική μου αντίδραση στη σειρά των βίντεό του ήταν αντίδραση φωτιάς και εγωισμού ή οτιδήποτε ήταν εν πάση περιπτώσει. Ίσως περηφάνιας, αφού είμαι μαχητής στην ψυχή και αμύνθηκα, γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν εξαπάτησα κανέναν με αυτό το project. Ποτέ δεν έβγαλα χρήματα, ποτέ δεν πούλησα tokens και είχα μόνο τις καλύτερες προθέσεις όταν το ξεκινούσα.

Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι μια μήνυση στον Coffeezilla δεν πρόκειται να βοηθήσει τους κατόχους του CryptoZoo, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου εκεί που πρέπει να είναι, δηλαδή στους fans και τους υποστηρικτές μου.

Εσείς σημαίνετε τα πάντα για μένα, γι' αυτό θα ήθελα να σας ανακοινώσω το πλάνο τριών βημάτων μου για τη συνέχεια.

Το εν λόγω σχέδιο τριών βημάτων του Logan Paul περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα αποζημίωσης για τους παίκτες που είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση του παιχνιδιού, με τον YouTuber να βάζει από την προσωπική του περιουσία περίπου 1.3 εκατομμύρια δολάρια για αυτό. Μάλιστα, ο Paul τόνισε ότι η ομάδα του σκοπεύει να ολοκληρώσει και να παραδώσει όντως το παιχνίδι κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι το οποίο φυσικά μένει να αποδειχθεί και στην πράξη.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε τη νέα του βίντεο-ανάρτηση παρακάτω.