iPhone 15 Pro: Μεγάλη αναβάθμιση στην μπαταρία και φταίει “κάτι“ γι’ αυτό

Νέες πληροφορίες
30 Δεκεμβρίου 2022 17:42
iPhone 15 Pro: Μεγάλη αναβάθμιση στην μπαταρία και φταίει “κάτι“ γι’ αυτό

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra ή αλλιώς Pro Max. Πιο συγκεκριμένα, το macromors αναφέρει ότι o A17 Bionic, που θα είναι ενσωματωμένος σε αυτές τις συσκευές, θα είναι μάλλον 35% πιο αποδοτικός σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Αυτό θα επιτρέψει στα “Pro” μοντέλα να έχουν καλύτερη μπαταρία, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για όλο αυτό θα «φταίει» το νέο τσιπ που θα είναι στα 3nm. Η TSMC που είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες τσιπ στον κόσμο ξεκινάει την παραγωγή των 3nm τσιπ και η Apple θα είναι πανέτοιμη να επωφεληθεί από αυτή την τεχνολογία.

iPhone 15: Τέλος από του χρόνου το ‘Pro Max’ - Έρχονται μεγάλες αλλαγές 

Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά, τα iPhone 15 Pro θα έρθουν εξοπλισμένα με αυτά τα τσιπ. Για την ιστορία, ο A16 Bionic που είδαμε στα iPhone 14 Pro και Pro Max έχει τσιπ 4nm της TSMC και βελτιώνει αρκετά σημαντικά την απόδοση σε σχέση με τον A15 Bionic των iPhone 13.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, μέσα στο 2023 πιθανότατα η Apple θα αλλάξει ονομασία στο iPhone 15 Pro Max, μιας και ακούγεται πολύ έντονα ότι η high end συσκευή της θα ονομάζεται απλώς iPhone 15 Ultra.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: