10 tips & tricks για το iPhone σας από την Apple

Ίσως δεν τα γνωρίζατε όλα
29 Δεκεμβρίου 2022 19:00
10 tips & tricks για το iPhone σας από την Apple

Τα iPhone «κρύβουν» πολλά μυστικά και αρκετές δυνατότητες που δε γνωρίζουν όλοι οι χρήστες του. Γι’ αυτό το λόγο, η Apple κοινοποίησε ένα βίντεο στο επίσημο YouTube κανάλι της, “Apple Support” και θέλει να σας δώσει μερικές συμβουλές και διάφορα tricks που θα σας κάνουν τη ζωή λιγάκι πιο εύκολη.

Ωστόσο, αυτά τα tips είναι για εκείνους που χρησιμοποιούν κυρίως το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της εταιρίας, δηλαδή το iOS 16.

Αρχικά, η Apple σάς δείχνει πώς μπορείτε να κόψετε μία φωτογραφία που έχετε στη συλλογή σας, όπως ένα λουλούδι για παράδειγμα και πώς μπορείτε να το κόψετε από background και να το στείλετε στις επαφές σας μέσα από το iMessage.

Επίσης, η εταιρία παρουσιάζει πώς με κάθε λεπτομέρεια πώς να φτιάξετε το ολοκαίνουργιο Lock Screen του iPhone σας, με φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Στη συνέχεια του βίντεο η Apple σάς δείχνει πώς μπορείτε να δείτε τον κωδικό του Wi-Fi σας εύκολα και γρήγορα.

Θέλετε να κρατάει η μπαταρία του κινητού σας περισσότερο και να βρίσκετε την επιλογή πιο γρήγορα; Στο εν λόγω βίντεο θα βρείτε και πώς μπορείτε να βάλετε το Low Power Mode στο Control Center για να μπορείτε να το βρίσκετε πιο γρήγορα.

Τέλος, θέλετε να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες από μία συγκεκριμένη σελίδα και δεν θέλετε να τις κατεβάζετε μία-μία; Υπάρχει μία δυνατότητα, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες και να τις στείλετε όλες μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα τα tips του iPhone μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: