Xiaomi: Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια έξυπνα ρολόγια της εταιρίας

Δύο νέες προτάσεις
28 Δεκεμβρίου 2022 09:43
Xiaomi: Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια έξυπνα ρολόγια της εταιρίας

Η Xiaomi μέσα από ένα ειδικό event αποκάλυψε δύο νέα έξυπνα ρολόγια για όλα τα γούστα. Αυτά είναι τα Redmi Watch 3 και Redmi Band 2, τα οποία θα γίνουν πρώτα διαθέσιμα στην Κίνα, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα φτάσουν στα μέρη μας.

Το Redmi Watch 3 έρχεται με μία AMOLED οθόνη των 1,7 ιντσών που υποστηρίζει 60Hz στον ρυθμό ανανέωσης και 431 PPI, ενώ η φωτεινότητά του αγγίζει τα 600 nits. Η συσκευή φέρνει μαζί της το Always-On Display για εσάς που θέλετε να κοιτάτε πάντα την ώρα, καθώς και 200 διαφορετικά “watch faces”.

Η εταιρία υπόσχεται μια σημαντική αύξηση στην μπαταρία σε σχέση με τον προκάτοχό του που θα διαρκεί για 12 μέρες. Επίσης, υποστηρίζει Sp02 για να μετράτε το οξυγόνο στο αίμα. Επιπροσθέτως θα μπορείτε να κολυμπάτε με αυτό, χωρίς προβλήματα μιας και έχει 5 ATM υποστήριξη, αλλά και GNSS για καλύτερο tracking στις δραστηριότητές σας.

Μάλιστα θα βρείτε περισσότερα από 120 διαφορετικά workout mode, τα οποία θα μπορούν να ενεργοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να πιάσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Έχει GPS και Bluetooth, θα μπορείτε να μιλάτε με άλλους μέσω κλήσεων και έρχεται σε μαύρο και λευκό χρώμα. Η τιμή του ανέρχεται στα 67 ευρώ.

Όσον αφορά το Redmi Band 2 αυτό έχει μία 1,4 ιντσών οθόνη, ενώ και από εδώ μπορείτε να μετράτε το οξυγόνο στο αίμα σας. Εδώ υπάρχουν 30 διαφορετικά modes για τη γυμναστική σας και η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως έξι ημέρες για heavy use ή 14 μέρες για απλή χρήση.

Το Redmi Band 2 κοστίζει περίπου 22 ευρώ και έρχεται στα χρώματα Fluorescent Green, Pink Gold, Black, Light Blue, Dark Green και White.