Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι με την κούπα σπάει τα κοντέρ του Instagram! (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία που διέλυσε σε likes αυτή με τους Μέσι και Ρονάλντο
19 Δεκεμβρίου 2022 22:00
Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι με την κούπα σπάει τα κοντέρ του Instagram! (ΦΩΤΟ)

Το όνειρο ζωής του Λιονέλ Μέσι (Lionel Messi) έγινε πραγματικότητα: κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα και έκανε ένα έθνος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, την Αργεντινή, να μεθάει από τη χαρά αυτής της κατάκτησης. Ολοκληρώθηκε όμως και μια ποδοσφαιρική ιστορία που όμοιά της δεν ξαναγράφτηκε με τόσο χρυσά γράμματα και ένα τέτοιο "happy ending". 

Φυσικά ο Αργεντίνος μάγος της μπάλας δε θα μπορούσε να μην το γιορτάσει αυτό και μέσα από τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα. 

Η πρώτη ανάρτηση του Μέσι κρατώντας το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022 στον ουρανό του Κατάρ τρέλανε τα social media και κυριολεκτικά σπάει τα ρεκόρ αλλά και τα κοντέρ του Instagram. Μέχρι αυτή την ώρα και χωρίς καν να έχουν συμπληρωθεί ακόμη 24 ώρες από την ιστορική νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας, η ανάρτηση του Μέσι μετράει πάνω από 48 εκατομμύρια likes και κοντεύει να φτάσει τα 49 εκατομμύρια likes. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε likes ανάρτηση που έγινε ποτέ στην ιστορία του Instagram από αθλητή

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Μέχρι πρότινως το ρεκόρ κατείχε η ιστορική φωτογραφία του Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022, η οποία είχε γίνει viral. Αυτή μέχρι σήμερα μετράει περί τα 42 εκατομμύρια likes στο λογαριασμό του CR7 και περί τα 32.3 εκατ. στον λογαριασμό του "Λίο". 

Για την ιστορία ο -για πολλούς πλέον- "GOAT" του ποδοσφαίρου μετράει πάνω από 400 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, ενώ ο Cristiano Ronaldo πάνω από 519 εκατομμύρια followers. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)