27χρονος έπεσε θύμα ληστείας αφότου αγόρασε 300 iPhone 13 από το Apple Store

Οι ληστές έφυγαν με μία από τις τσάντες
30 Νοεμβρίου 2022 08:14
27χρονος έπεσε θύμα ληστείας αφότου αγόρασε 300 iPhone 13 από το Apple Store

Σύμφωνα με το 1010Wins Radio της Νέας Υόρκης, ένας 27χρονος άντρας έπεσε θύμα ληστείας λίγο μετά αφότου βγήκε από ένα κατάστημα της Apple. Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας αυτός είχε αγοράσει από το Apple Fifth Avenue, το πρωί της Δευτέρας, 300 iPhones.

Εκείνος φαίνεται πως είχε τα 300 iPhone 13 μέσα σε τρεις τσάντες και πήγαινε προς το αυτοκίνητό του στη 01:45 π.μ., όταν ένα άλλο αυτοκίνητο βρέθηκε δίπλα του. Δύο άνδρες βγήκαν έξω και του ζήτησαν να παραδώσει τις τσάντες. Εκεί υπήρξε ένας διαπληκτισμός και οι ληστές γρονθοκόπησαν τον 27χρονο άντρα και τελικά έφυγαν με μία από τις τσάντες.

Η μία τσάντα περιείχε 125 iPhone 13 αξίας 95.000 δολαρίων. Μάλιστα, η αστυνομία είπε ότι ο εν λόγω άντρας έκανε συχνά μεγάλες αγορές σε iPhone από το συγκεκριμένο Apple Store κατάστημα και τα μεταπωλούσε στη δική του μικρή επιχείρηση. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί έκανε αυτή την αγορά λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ούτε αν είχε αγοράσει ξανά τόσα πολλά iPhones τόσο αργά.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το κατάστημα του Fifth Avenue της Apple είναι 24/7 ανοιχτό και μάλιστα υπήρχαν και αρκετές εκπτώσεις λόγω της Black Friday, κάτι που μάλλον οι ληστές γνώριζαν.

Το θύμα, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αυτή τη στιγμή, το NYPD ερευνά την υπόθεση.

Tags: