Ο Trump σνομπάρει το Twitter

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού του
21 Νοεμβρίου 2022 09:12
Ο Trump σνομπάρει το Twitter

Μετά την ψηφοφορία που έθεσε στο Twitter ο Elon Musk στην οποία ψήφισαν πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες, το 51.8% αυτών επέλεξαν την επαναφορά του λογαριασμού του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump. Έτσι, ο Musk επανέφερε το λογαριασμό του

Φαίνεται πως υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο Donald Trump δε φαίνεται να έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στο Twitter. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της Ρεπουμπλικανής Εβραϊκής Συμμαχίας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, ο Trump απάντησε:

Δε νομίζω να επιστρέψω γιατί δε βλέπω λόγο να το κάνω. Έχουν πολλά προβλήματα στο Twitter, το βλέπω. Μπορεί να τα καταφέρουν, μπορεί και όχι αλλά τα προβλήματα είναι τεράστια και η αλληλεπίδραση είναι αρνητική. Έχουν και πολλά bots και ψεύτικους λογαριασμούς. Το Truth Social έχει πάρει τη θέση του Twitter και δε βλέπω πολλούς να επιστρέφουν στο Twitter. Το Truth Social τα πάει εκπληκτικά καλά, έχει εκτοξευτεί κι ας μην το καλύπτουν τα media. Η αλληλεπίδραση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Twitter.

Ο λογαριασμός Twitter του Trump είχε 88 εκατομμύρια ακολούθους πριν το μπανάρισμά του στις 8 Ιανουαρίου 2021. Με την επαναφορά του αυξήθηκαν οι ακόλουθοι κατά 100.000, αλλά ο λογαριασμός παραμένει ανενεργός με τον Trump να μην έχει ποστάρει τίποτα. Το Truth Social έχει γίνει η κύρια πλατφόρμα επικοινωνίας του Trump, με 4.57 εκατομμύρια ακολούθους.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συμφωνία του Trump με την εταιρία του Truth Social, δεν τον περιορίζει από το να συμμετέχει σε άλλες πλατφόρμες, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να δίνει μία εξάωρη αποκλειστικότητα στο Truth Social για οποιοδήποτε post.

Ο Musk δεν τα βάζει κάτω και με ένα χιουμοριστικό post “τσιγκλάει” τον Trump να ποστάρει στο Twitter.