Elon Musk προς υπαλλήλους του Twitter: «Ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά ή αποχωρήστε»

Ζητά από όλους να επιβεβαιώσουν πως θέλουν να συνεχίσουν
16 Νοεμβρίου 2022 15:49
Elon Musk προς υπαλλήλους του Twitter: «Ετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά ή αποχωρήστε»

Μετά τις μαζικές απολύσεις πριν μερικές ημέρες, ο Elon Musk είναι τώρα έτοιμος να ξεκινήσει το «Twitter 2.0», σύμφωνα με ένα e-mail που έστειλε χτες τα μεσάνυχτα σε όλους τους εναπομείναντες υπαλλήλους της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, ο νέος επικεφαλής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έθεσε ένα μεγάλο δίλημμα σε όλους τους εργαζομένους του. Ή θα πρέπει να αποδεχτούν πως το Twitter θα υιοθετήσει πλέον μια «hardcore» κουλτούρα με πολλές ώρες εργασίες και υψηλή ένταση ή αν δεν τους αρέσει αυτό μπορούν να αποχωρήσουν, λαμβάνοντας αποζημίωση που θα έχει το ύψος του μισθού τους για τρεις μήνες.

Όπως έγινε γνωστό, το e-mail αυτό περιλαμβάνει μια φόρμα και ζητά από τον κάθε υπάλληλο να αποδεχθεί τους νέους κανόνες εργασίας. Η διορία για την τελική απόφαση του καθενός είναι την Παρασκευή στις 12:00 π.μ.

Σύμφωνα με τον Gergely Orosz, πρώην μηχανικό της Uber που έφερε το θέμα στη δημοσιότητας, το «Twitter 2.0», όπως το περιγράφει ο Musk, θα βασίζεται σε προγραμματιστές που γράφουν καλό κώδικα, οι οποίοι πλέον θα έχουν σημαντικότερο ρόλο στην εταιρία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σχετικές αναρτήσεις του για περισσότερες πληροφορίες.

Για την ιστορία, στο πρώτο του meeting με το προσωπικό του Twitter, ο Musk είχε δηλώσει εμφατικά:

Αυτό που δουλεύει στην SpaceX και στην Tesla είναι οι άνθρωποι να έρχονται στο γραφείο και να δουλεύουν σκληροπυρηνικά.

Όπως φαίνεται, ο μεγιστάνας θέλει να εφαρμόσει αντίστοιχη στρατηγική με αυτές των άλλων εταιριών του και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.