Ο Mr. Beast έγινε ο YouTuber με τους περισσότερους συνδρομητές - Εκθρόνισε τον PewDiePie

Γράφει ιστορία ως ο πιο επιτυχημένος content creator του YouTube
15 Νοεμβρίου 2022 18:19
Ο Mr. Beast έγινε ο YouTuber με τους περισσότερους συνδρομητές - Εκθρόνισε τον PewDiePie

Και επίσημα πλέον ο Mr. Beast ξεπέρασε τον PewDiePie στους συνδρομητές του YouTube και έγινε ο content creator της πλατφόρμας με τα περισσότερα subscriptions. Ένα κατόρθωμα που ήρθε μόλις μερικές εβδομάδες αφότου ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. 

O Jimmy Donaldson όπως είναι το πραγματικό του όνομα έχει γίνει ο πιο viral δημιουργός περιεχομένου στο YouTube και πλέον μετράει πάνω από 111 εκατομμύρια συνδρομητές, ξεπερνώντας για μερικές χιλιάδες αυτούς του Σουηδού PewDiePie.

Μάλιστα τη στιγμή που ο Mr. Beast ξεπέρασε τον PewDiePie κατέγραψε το Dexerto, στο παρακάτω βίντεο: 

Τον περασμένο Ιούλιο κιόλας, που ο Mr. Beast είχε γίνει ο δεύτερος YouTuber που έφτασε τα 100 εκατ. εγγραφές, έλαβε τα συγχαρητήρια από τον PewDiePie. Ο Σουηδός YouTuber και άλλοτε βασιλιάς της πλατφόρμας, μιας και έχει πρακτικά αποσυρθεί από YouTuber, ήταν ενθουσιασμένος που κάποιος πήρε τα σκήπτρα του. Σε ένα από τα βίντεό του είχε αναφέρει τα εξής σε μια περίοδο που φαινόταν ότι θα τον ξεπεράσει σε συνδρομητές: 

Ελάτε τώρα έχει δύο χρόνια που έχω αποσυρθεί. Ανυπομονώ να τελειώσει όλο αυτό. Όλα είναι εντάξει, το αξίζει σίγουρα. 

Τον τελευταίο καιρό ο PewDiePie έχει αφοσιωθεί περισσότερο στην προσωπική του ζωή μιας και διαμένει πλέον στην Ιαπωνία με την σύντροφό του, Marzia. Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό του ο Mr. Beast χάρισε ένα ιδιωτικό νησί σε ένα διαγωνισμό για να γιορτάσει τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές του. 

Κανένας από τους δύο μέχρι τώρα όμως δεν έχει σχολιάσει το γεγονός αυτό.