Spotify: Ο σκηνοθέτης του Get Out έφτιαξε το πιο τρομακτικό podcast στον κόσμο

Μία νέα σειρά podcast που θα ονομάζεται Quiet Part Loud
11 Νοεμβρίου 2022 15:35
Spotify: Ο σκηνοθέτης του Get Out έφτιαξε το πιο τρομακτικό podcast στον κόσμο

Ο Jordan Peele, ο σκηνοθέτης πολλών επιτυχημένων ταινιών, όπως το Get Out, το Us και το NOPE, ετοιμάζει ένα podcast στο Spotify, το οποίο θέλει να είναι το πιο τρομακτικό στον κόσμο.

Σύμφωνα με το Variety, η εταιρία παραγωγής του σκηνοθέτη, Monkeypaw Productions, θα κυκλοφορήσει μία νέα σειρά στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα, που θα έχει την ονομασία Quiet Part Loud, με “πρωταγωνιστές” τους Tracy Letts, Arian Moayed, Christina Hendricks και Taran Killam.

Οι δηλώσεις του Peele είναι οι εξής:

Πάντα αναζητώ νέους τρόπους για να εξερευνήσω και να καινοτομήσω στην αφήγηση σε αυτό το είδος. Η δυνατότητα του ήχου είναι εξαιρετικά σημαντική, μιας και απογυμνώνει τον τρόμο από όλα τα “εφέ”. Μπορείς να εστιάσεις στο να προκαλέσεις τρόμο και ανησυχία στα αυτά του ακροατή μέσα από τον ήχο. Θέλω να κάνουμε το πιο τρομακτικό podcast όλων των εποχών.

Το Quiet Part Loud, η πρώτη podcast σειρά από της Monkeypaw Productions, πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Spotify την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου. Η εκπομπή αυτή θα αποτελείται από 12 μικρά επεισόδια, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα όλα μαζί, γι’ αυτούς που θέλουν να τα ακούσουν απευθείας.

Το podcast αυτό επικεντρώνεται στον Rick Egans (Letts), έναν παρουσιαστή ραδιοφώνου που χάνει την πλατφόρμα του στις 11 Σεπτεμβρίου, ύστερα από κάποιες φήμες που μετέδιδε για κάποιους αγνοούμενους. Οκτώ χρόνια αργότερα, μια μυστηριώδη γυναίκα (Hendricks) του λέει ότι ένας από αυτούς τους αγνοούμενος βρέθηκε. Έτσι, ο Egan θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να δικαιωθεί.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.