Οι Vera Farmiga και Patrick Wilson λένε το δικό τους αντίο στην πρόσφατα χαμένη Lorraine Warren

Τιμώντας την ιδιαίτερη αυτή φυσιογνωμία απ’ την οποία είναι εμπνευσμένο το ‘The Conjuring’
20 Απριλίου 2019 14:18
Οι Vera Farmiga και Patrick Wilson λένε το δικό τους αντίο στην πρόσφατα χαμένη Lorraine Warren

Οι Vera Farmiga και Patrick Wilson, οι σταρς του σύμπαντος του The Conjuring, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη της πνευματίστριας Lorraine Warren, η οποία απεβίωσε εχθές σε ηλικία 92 ετών, αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο την προσωπικότητα αυτή από την οποία εμπνέονται και οι κινηματογραφικές μυθοπλασίες του διάσημου franchise υπερφυσικού τρόμου.

Βάσει και ανάρτησής του στο Twitter, ο Chris McKinnell, ο εγγονός της, διευκρίνισε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα “έφυγε” στον ύπνο της το βράδυ της Πέμπτης.

Η Farmiga η οποία την υποδύεται και στα τέσσερα φιλμ του The Conjuring, συμπεριλαμβανομένου του spinoff The Nun αλλά και του επερχόμενου Annabelle Comes Home, εξέφρασε την θλίψη της για το γεγονός αλλά και την ευγνωμοσύνη της που είχε την χαρά να γνωρίσει από κοντά την συγκεκριμένη μορφή.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Ed, ο σύζυγος της Lorraine, και επίσης ερευνητής του παραφυσικού, άφησε την τελευταία του πνοή το 2006. Ο ηθοποιός Wilson που τον ενσάρκωσε στις ταινίες, από πλευράς του τοποθετήθηκε και ο ίδιος με ένα εξίσου συγκινητικό μήνυμα για την εκλιπούσα: