Lucy in the Sky trailer | Η Natalie Portman πραγματοποιεί ένα διαστημικό και εσωτερικό ταξίδι

Στο οποίο αναζητά χώρο για την ίδια
19 Μαρτίου 2019 20:26
Lucy in the Sky trailer | Η Natalie Portman πραγματοποιεί ένα διαστημικό και εσωτερικό ταξίδι

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το διαστημικό δράμα Lucy in the Sky του Noah Hawley, δημιουργού των τηλεοπτικών σόου Fargo και Legion, που υπογράφει την σκηνοθεσία του όλου project για λογαριασμό της Fox Searchlight, με πρωταγωνίστρια την Natalie Portman (Black Swan, V for Vendetta, Léon: The Professional).

Ενώ στην αρχή είχε ακουστεί η Reese Witherspoon (Big Little Lies, Walk the Line, American Psycho ) για να παίξει, εκείνη θα βρίσκεται τελικά πίσω από το κομμάτι της παραγωγής μαζί με την Bruna Papandrea.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία παντρεμένη αστροναύτη εν ονόματι ‘Lucy Cola’ που επιστρέφει στην Γη, μετά από μία αποστολή της στο διάστημα και ξεκινάει ένα απαγορευμένο ειδύλλιο με κάποιον συνάδελφό της (Jon Hamm). Τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό της, ενώ αποτραβιέται περισσότερο από την οικογένειά της και τον σύζυγό της (Dan Stevens), καθώς οι δυναμικές των σχέσων όσων περνούν πολύ χρόνο στο διάστημα συχνά επηρεάζονται με κάποιον τρόπο. Όταν ο εραστής της την αφήσει για χάρη μίας εκπαιδευόμενης αστροναύτη (Zazie Beetz), ξεκινά να αποδιοργανώνεται ολοένα και περισσότερο ως προς την καθημερινότητά της.

Οι Brian C. Brown και Elliott DiGuiseppi επεξεργάστηκαν το σενάριο του Lucy in the Sky το οποίο αφορμάται από την αληθινή ιστορία της Lisa Nowak, μίας αστροναύτη που το 2007 συνελήφθη για την απαγωγή της πιλότου της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Colleen Shipman, που διατηρούσε δεσμό με τον William Oefelein, δηλαδή το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Lisa. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: