DCU: Ο Dwayne Johnson δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον Shazam

Πληροφορίες από τα παρασκήνια αποκαλύπτουν το τεταμένο κλίμα μεταξύ Black Adam και Shazam
03 Νοεμβρίου 2022 23:05
DCU: Ο Dwayne Johnson δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον Shazam

Φαίνεται πως ο Black Adam και πιο συγκεκριμένα ο Dwayne Johnson δεν συμπαθεί τον Shazam ούτε στην πραγματικότητα. Ο σταρ της νέας ταινίας της DC που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στις αίθουσες δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον Shazam, ούτε στα παρασκήνια της DC Studios (πρώην DC Films).

Το τεταμένο κλίμα στο DCU (πρώην DCEU) αποκαλύπτει το ειδικό ρεπορτάζ του The Wrap καθώς μεταξύ Black Adam και Shazam υπάρχει...drama μεταξύ τους. Σύμφωνα με τις πηγές ο Dwayne Jonson δεν είναι και ιδιαίτερος fan του νέου co-CEO της DC Studios, Peter Safran, συνεργάτη του James Gunn, καθώς ο σταρ του Black Adam εκφράζει μια "ελαφρώς συγκαλυμμένη περιφρόνηση". 

Τόσο το Shazam! όσο και το Shazam! Fury of the Gods ήταν σε παραγωγή του Safran πριν γίνει το νέο μεγάλο αφεντικό της DC και του...Johnson. 

"Ο Safran πρέπει να κερδίσει όλους τους άλλους σκηνοθέτες... και η ελαφρώς συγκαλυμμένη περιφρόνηση του Dwayne Johnson για το Shazam σημαίνει ότι μάλλον δεν του αρέσει η ιδέα ότι το αφεντικό του είναι τώρα ο τύπος που παράγει το 'Shazam'. Ο Safran είναι αρκετά διπλωματικός, οπότε νομίζω ότι θα τα καταφέρει, αλλά δεν θα είναι εύκολο". λέει η πηγή. 

Ο Johnson είχε δώσει μια παρασκηνιακή μάχη για να διαχωρίσει τον Black Adam από τον Shazam! παρά το γεγονός ότι το 2014 είχε υπογράψει για να εμφανιστεί στην ταινία του δεύτερου. Έπειτα το 2019 κατάφερε να πείσει τη Warner Bros. να κάνει την ταινία Shazam χωρίς τον Teth-Adam. Δημόσια, βέβαια, ο "The Rock" δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στον χαρακτήρα του Zachary Levy, παρά το ότι οι δυο τους μοιράζονται στενή σχέση βάσει των comics της DC. 

Εάν πράγματι υπάρχει διαμάχη παρασκηνιακή είναι κάτι που οι δύο νέοι ηγέτες της DC Studios καλούνται να λύσουν.