Ο Εξορκιστής έρχεται στο Netflix!

Αυτή την Τρίτη στις οθόνες σας
28 Οκτωβρίου 2022 15:30
Ο Εξορκιστής έρχεται στο Netflix!

Το Netflix πρόκειται να εμπλουτίσει τη λίστα με τις κλασσικές ταινίες του, με ένα από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι από την ερχόμενη Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να απολαύσετε ξανά το “Ο Εξορκιστής” (The Exorcist) μέσα από τη «συχνότητα» της streaming υπηρεσίας.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ είχε αναλάβει ο William Friedkin, ενώ πρωταγωνιστές ήταν οι Ellen Burstyn, Linda Blair, Jason Miller, Max von Sydow, Lee J. Cobb, Kitty Winn, Jack MacGowran, William O'Malley, Barton Heyman και άλλοι.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, η σύνοψή της αναφέρει τα εξής:

Η 12χρονη κόρη μιας ηθοποιού παρουσιάζει σημάδια δαιμονισμού. Οι ψυχίατροι σηκώνουν τα χέρια τους και την υπόθεση αναλαμβάνουν δύο ιερείς: ο ένας, ηλικιωμένος και έμπειρος σε υποθέσεις εξορκισμού, ο άλλος, ελληνικής καταγωγής, με πολλά ψυχιατρικά διπλώματα αλλά και αμφιβολίες για την πίστη του.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Εξορκιστής γνώρισε τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με 441 εκατομμύρια σε έσοδα, με budget μόλις τα 11 εκατομμύρια. Φυσικά, εκτός από την εμπορική του επιτυχία, το φιλμ θεωρείται από τις καλύτερες horror ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι ο David Gordon Green, ο οποίος μας χάρισε τη νέα τριλογία του Halloween, θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα του νέων “The Exorcist” ταινιών. Το πόνημα του William Friedkin έρχεται ξανά στο προσκήνιο από την Blumhouse και την Universal Pictures με νέα reboot τριλογία.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή αυτή θα συνεχίζει από το "The Exorcist" του 1973 και μάλλον θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Ο Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός πατέρα που ανακαλύπτει ότι η κόρη του είναι δαιμονισμένη.

Η νέα τριλογία θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου

Όπως σας είχαμε μεταφέρει παλιότερα, η νέα τριλογία του Εξορκιστή θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Τα δικαιώματα της νέας τριλογίας τα αγόρασε η Universal Pictures για πάνω από $400 εκατομμύρια, φυσικά για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της, το Peacock. Η πρώτη ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Ο Εξορκιστής θα παίξει στο Netflix από την 1η Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την υπηρεσία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.