Henry Cavill: Έρχεται νέα εποχή για τον Superman μετά την επιστροφή του

Θα σκάει κανένα χαμόγελο παραπάνω
27 Οκτωβρίου 2022 19:27
Henry Cavill: Έρχεται νέα εποχή για τον Superman μετά την επιστροφή του

Με πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκαν οι fans της DC την επιστροφή του Henry Cavill στο ρόλο του Superman, ο οποίος με το "καλημέρα" μίλησε για ένα λαμπρό μέλλον για τον ίδιο στο κινηματογραφικό σύμπαν της, που πλέον ηγείται ο James Gunn. 

Μετά το ειδικό βίντεο στο Instagram όπου ανακοίνωσε τα νέα και έκανε το πρώτο tease για την επιστροφή του στο DCU μέσα από το Black Adam, ο 39χρονος αστέρας μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μέσα από το podcast του Happy Sad Confused. 

Εκεί αναφέρθηκε φυσικά στα παραπάνω αλλά έκανε και ένα tease για έναν αλλαγμένο σε ύφος Superman, έναν Man of Steel που θα είναι πιο χαμογελαστός και ευχάριστος

"Υπάρχει ένα τόσο λαμπρό μέλλον μπροστά μας για τον χαρακτήρα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ μια ιστορία με έναν εξαιρετικά χαρούμενο Σούπερμαν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μοιραστώ τίποτα... αλλά με τον καιρό, θα είμαι σε θέση να μοιραστώ και όλοι θα ακούσουν όλα τα συναρπαστικά πράγματα που έρχονται. 

Ο Dwayne "The Rock" Johnson μοιράστηκε με τον κόσμο ένα μήνυμα ψυχής προς τον συμπρωταγωνιστή του και σύντομα ανταγωνιστή του στο σύμπαν της DC λέγοντας: 

Παλέψαμε για χρόνια ώστε να σε φέρουμε πίσω. Πάντοτε έλεγαν όχι, αλλά για τους Danny και Hiram Garcia και μένα το "όχι" δεν ήταν επιλογή. Δεν γίνεται να χτίσουμε το DCEU χωρίς τον σπουδαιότερο σούπερ ήρωα του κόσμου. Και πάντοτε οι fans θα έχουν προτεραιότητα. Καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Θα τα πούμε αργότερα. -Black Adam. 

Πρόσφατα άλλωστε μάθαμε μέσω του THR ότι η Warner Bros. κινεί τα νήματα για το Man of Steel 2 κάτι που σημαίνει ότι δε θα αργήσει το πολυπόθητο sequel. 

Για την ιστορία, ο Henry Cavill είχε συστηθεί ως Superman στο Man of Steel του Zack Snyder το 2013. Ακολούθησαν τα Batman v. Superman: Dawn of JusticeJustice League (2017) και το Zack Snyder's Justice League (2021) στο HBO Max. Όλες μαζί οι ταινίες έχουν αποφέρει πάνω από $2.2 δισεκατομμύρια στο box office.