Το μήνυμα ψυχής του "The Rock" για την επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

"Παλέψαμε για χρόνια για να σε φέρουμε πίσω" γράφει ο Dwayne Johnson
25 Οκτωβρίου 2022 20:12
Το μήνυμα ψυχής του "The Rock" για την επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

Η επίσημη είδηση της επιστροφής του Henry Cavill ως Superman γέμισε με πλατιά χαμόγελα κάθε fan της DC και του κινηματογραφικού της σύμπαντος. 

Ο 39χρονος σταρ μάλιστα στο πρώτο του μήνυμα μέσω Instagram υποσχέθηκε πως "αυτό ήταν μόλις μια μικρή γεύση από τα όσα έπονται", μιας και πλέον θα είναι ο Superman για όλες τις μελλοντικές ταινίες του DC Extended Universe. Η εισαγωγή του έγινε μέσα από την post-credits σκηνή του Black Adam που προβάλλεται ήδη στις αίθουσες. 

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η επιστροφή δόθηκε παρασκηνιακά μια σκληρή μάχη περίπου 5 ετών μεταξύ του Dwayne Johnson, της εταιρίας παραγωγής του και των ιθύνοντων της DC. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη, του έλεγαν συνεχώς "όχι" από τα ανώτατα κλιμάκια της DC Films και της Warner Bros. κάτι που ήταν ενδεικτικό της γενικότερης ακαταστασίας που επικρατούσε εντός των τειχών της. 

Τώρα μέσα από το Twitter του, ο "The Rock" έστειλε ένα μήνυμα ψυχής στον Henry Cavill, που αναφέρεται στην μάχη που έδωσε για την επιστροφή του ως Man of Steel.

 Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Παλέψαμε για χρόνια ώστε να σε φέρουμε πίσω. Πάντοτε έλεγαν όχι, αλλά για τους Danny και Hiram Garcia και μένα το "όχι" δεν ήταν επιλογή. Δεν γίνεται να χτίσουμε το DCEU χωρίς τον σπουδαιότερο σούπερ ήρωα του κόσμου. 

Και πάντοτε οι fans θα έχουν προτεραιότητα. Καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Θα τα πούμε αργότερα. -Black Adam. 

Μέχρι στιγμής η συγκομιδή του Black Adam στο box office βρίσκεται στα $71.5 εκατ. για τις ΗΠΑ, ενώ συνολικά μετράει πάνω από $147.7 εκατομμύρια.  

Τις εντυπώσεις μας για το Black Adam, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ