Ryan Reynolds και Will Ferrell φέρνουν από νωρίς τη μοντέρνα "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο trailer για τη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία "Spirited" της Apple TV
12 Οκτωβρίου 2022 19:01
Ryan Reynolds και Will Ferrell φέρνουν από νωρίς τη μοντέρνα "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Ryan Reynolds (Ράιαν Ρέινολντς) με τον Will Ferrell (Γουίλ Φέρελ) θέλουν να φέρουν με τον δικό τους μοναδικό χιουμοριστικό τρόπο τη μοντέρνα "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" που ετοιμάζουν. Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας "Spirited" που αποτελεί μια μοντέρνα διασκευή της κλασικής ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς και θυμίζει κάτι από το "Scrooged!" με τον Bill Murray. 

Στο Spirited ο Reynolds υποδύεται μια νεαρή και πιο αστεία βερσιόν του κατεργάρη Εμπενίζερ Σκρουτζ, τον οποίο ονομάζει Clint Briggs, ενώ ο Ferrell υποδύεται το Φάντασμα των Χριστουγέννων. Μόνο που στην προκειμένη ο "νέος Σκρουτζ" της υπόθεσης φέρνει τούμπα την κλασική ιστορία και εξετάζει αυτός το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Φαντάσματος των Χριστουγέννων. 

Έτσι για πρώτη φορά η "Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" εξιστορείται ανάποδα και από μια άλλη οπτική, αυτή των φαντασμάτων σε μια φαντασμαγορική κωμωδία μιούζικαλ για όλη την οικογένεια. Λέγεται επίσης ότι ο Reynolds έλαβε αμοιβή ύψους $20 εκατομμυρίων για την παραγωγή της Apple. 

Το Spirited είναι σε σκηνοθεσία του Sean Anders και σενάριο John Morris που είχαν δουλέψει στο παρελθόν ξανά με τον Ferrell στο "Daddy’s Home". Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Octavia Spencer, Sunita Mani, Aimee Carrero, Patrick Page, Joe Tippett, Marlow Barkley και Jen Tullock.

Το Spiritied θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου και παγκοσμίως θα διατεθεί στις 18 Νοεμβρίου μέσω του Apple TV+

Δείτε παρακάτω το trailer του Spirited.