Werewolf by Night: Διαθέσιμη η πρώτη ταινία τρόμου της Marvel στο ελληνικό Disney+

Δια χειρός Michael Giacchino έρχεται το tribute στον old school ασπρόμαυρο τρόμο
07 Οκτωβρίου 2022 10:01
Werewolf by Night: Διαθέσιμη η πρώτη ταινία τρόμου της Marvel στο ελληνικό Disney+

Το Werewolf By Night της Marvel Studios σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το MCU και τα projects του με τα "Marvel Studios Special Presentation" και είναι πλέον διαθέσιμο στο Disney Plus.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη ταινία τρόμου του MCU, που αν και PG-13 στην ηλικιακή ταξινόμηση, έχει μπόλικα σκηνικά κανονικού old-school τρόμου, μιας και λόγω της ασπρόμαυρης αισθητικής αποτίνει φόρο στην παλιά σχολή των horror ταινιών του '60 και προγενέστερα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ακριβώς ποια μορφή θα έχουν τα Marvel Studios Special Presentation, αλλά η διάρκεια του Werewolf by Night είναι στα 54 λεπτά, δηλαδή στα όρια μιας μεγάλου μήκους ταινία. 

Δημιουργός και σκηνοθέτης αυτού του ιδιαίτερου "Marvel Studios Special Presentation" είναι ο συνθέτης Michael Giacchino που εδώ πραγματοποιεί το ντεμπούτο σε αυτό το πόστο, ενώ εκτελεί και τα συχνά καθήκοντά του υπογράφοντας το soundtrack. 

Στο Werewolf By Bight πρωταγωνιστεί ο Gael Garcia Bernal (Amores Perros, Babel, Coco) στο ρόλο του Jack Russel ή αλλιώς του "Werewolf" της Marvel και συμπρωταγωνιστεί η Laura Donnelly (Outlander) στο ρόλο της Elsa Bloodstone. 

Η σύνοψη του Werewolf by Night: 

Μια βαριά, σκοτεινή βραδιά, μια κρυφή σέκτα κυνηγών τεράτων αναδύεται από τις σκιές και συγκεντρώνεται στον επιβλητικό ναό του Μπλάντστοουν, ύστερα από τον θάνατο του αρχηγού τους. Σε μια παράξενη και μακάβρια τελετή στη μνήμη του, οι παριστάμενοι ξεκινούν έναν μυστηριώδη και θανατηφόρο διαγωνισμό με έπαθλο ένα πανίσχυρο κειμήλιο – ένα κυνήγι που θα τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα επικίνδυνο τέρας.

Άλλη μια "special" ταινία θα είναι το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special σε σκηνοθεσία James Gunn που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.  

To Werewolf by Night κυκλοφορεί από σήμερα στο ελληνικό Disney+ ως το πρώτο project του "Marvel Studios Special Presentation".