Πώς το Black Panther 2 δείχνει διαφορετικό από την πρώτη ταινία;

Ο σκηνοθέτης Ryan Coogler απαντά
06 Οκτωβρίου 2022 20:32
Πώς το Black Panther 2 δείχνει διαφορετικό από την πρώτη ταινία;

Ο Ryan Coogler προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Black Panther: Wakanda Forever, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία τον ερχόμενο Νοέμβριο. Είναι λογικό να μοιράζει συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά και στην πιο πρόσφατη που έδωσε στο Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης του Black Panther 2 μίλησε για το πώς θα διαφέρει οπτικά το sequel από την πρώτη ταινία. 

Από το νεότερο trailer φάνηκε μια αλλαγή στην αισθητική του και το θέμα της απώλειας θα είναι βασικό στην πλοκή του "Black Panther Wakanda Forever". Στην οπτική διαφοροποίησή του έπαιξε ρόλο από τεχνικής πλευράς ότι ο Coogler ήθελε να μοιάζει "πιο απτή" σαν ταινία κάτι που οι αναμορφικοί φακοί το πρόσφεραν: 

"Νομίζω ότι αυτή η ταινία έχει πάνω της την ομίχλη της απώλειας και οι αναμορφικοί φακοί παραμορφώνουν λίγο την εικόνα. Μερικές φορές, όταν περνάς μια βαθιά απώλεια, μπορεί να διαστρεβλώσει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Αυτό που επιδιώκαμε ήταν να το κάνουμε να φαίνεται απτό, παρόλο που έμοιαζε με όνειρο. Η ταινία θα έπρεπε να μοιάζει με ένα πραγματικά άγριο όνειρο που θα έβλεπες, αλλά όπου όλα θα τα ένιωθες σαν να ήταν πραγματικά εκεί".

Black Panther: Wakanda Forever - Μυστικά και easter eggs από το νέο trailer

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.