El Muerto: Τη νέα Spider-Man spinoff ταινία της Sony θα σκηνοθετήσει ο γιος του Alfonso Cuarón

Ο ράπερ Bad Bunny θα πρωταγωνιστήσει ως El Muerto
05 Οκτωβρίου 2022 19:50
El Muerto: Τη νέα Spider-Man spinoff ταινία της Sony θα σκηνοθετήσει ο γιος του Alfonso Cuarón

Το σύμπαν spinoff ταινιών του Spider-Man της Sony Pictures έχει αρκετά projects στα σκαριά, καθώς εκτός των Madame Webb, Kraven the Hunter και Venom 3, αναμένεται και το El Muerto. 

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας El Muerto βρίσκουμε τον γνωστό, βραβευμένο με Grammy ράπερ, Bad Bunny, και τώρα μάθαμε ποιος θα βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Wrap, ο Jonas Cuarón θα σκηνοθετήσει το El Muerto του Sony's Spider-Man Universe, με τον Gareth Dunnet-Alcocer να υπογράφει το σενάριο, έχοντας κάνει την ίδια δουλειά στην επερχόμενη ταινία "Blue Beetle" της DC. 

Αν το επίθετο σας λέει κάτι δεν είναι τυχαίο μιας και ο Jonas είναι ο γιος του πασίγνωστου και πολυβραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Alfonso Cuarón, ο οποίος μας έχει χαρίσει ταινίες όπως τα "Children of Men", "Gravity" και "ROMA". Ο Jonas Cuaron έχει στο ενεργητικό του την ταινία "Desierto", καθώς και credits ως σεναριογράφο στο "Gravity".

Για την ιστορία, ο Bad Bunny έπαιξε πρόσφατα στην 3η σεζόν του Narcos: Mexico, αλλά και στην ταινία "Bullet Train" του David Leitch, πλάι στoν Brad Pitt. 

Η κυκλοφορία του El Muerto στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου 2024.