Το Avengers: Secret Wars βρήκε τον σεναριογράφο του σε αυτόν των Loki και Doctor Strange 2

O Michael Waldron θα αναλάβει το βάρος να κλείσει το σενάριο του Multiverse Saga
03 Οκτωβρίου 2022 20:15
Το Avengers: Secret Wars βρήκε τον σεναριογράφο του σε αυτόν των Loki και Doctor Strange 2

Η Marvel Studios βρήκε τον άνθρωπο που θα αναλάβει το βάρος να γράψει τον τεράστιο επίλογο του Multiverse Saga. Πληροφορίες του Deadline αναφέρουν ότι το πρόσωπο που θα γράψει το σενάριο του Avengers 6 ή "Avengers: Secret Wars" θα είναι ο Michael Waldron. 

Πρόκειται για έναν ικανό σεναριογράφο που η Marvel Studios και ο Kevin Feige έχουν εμπιστευτεί ήδη στις περιπτώσεις της σειράς "Loki" και του "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Πηγές λένε πως είναι ένα αρκετά έμπιστο άτομο της Marvel και της Disney, καθώς μεταξύ άλλων projects, γράφει το σενάριο και για την Star Wars ταινία σε παραγωγή Kevin Feige.  

Φυσικά αυτή είναι η μοναδική πληροφορία που γνωρίζουμε προς το παρόν για το Avengers: Secret Wars, καθώς το σενάριο διατηρείται κάτω από άκρα μυστικότητα στο ειδικό δωμάτιο του MCU. Αναμένεται κάποια στιγμή να μάθουμε και ποιος θα σκηνοθετήσει το επικών διαστάσεων φινάλε -όσοι γνωρίζουν από τα comics ξέρουν τι θα γίνει περίπου. 

Το Avengers 5 θα είναι σε σκηνοθεσία του Destin Daniel Cretton, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το Shang-Chi 2, όντας πλέον γνώριμο πρόσωπο του MCU πίσω από τις κάμερες. Το σενάριό του γράφει ο Jeff Loveness του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Το 2025 θα είναι η μεγάλη τους χρονιά καθώς το πρώτο μέρος του φινάλε του Multiverse Saga, με τίτλο Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις 2 Μαΐου του 2025, ενώ το δεύτερο μέρος με τίτλο "Avengers: Secret Wars" θα βγει στις 7 Νοεμβρίου του 2025.