Η Marvel έχει ένα άκρως απόρρητο δωμάτιο για να μη διαρρέουν μυστικά

Όλα τα μεγάλα μυστικά του MCU φυλάσσονται εκεί
09 Σεπτεμβρίου 2022 12:32
Η Marvel έχει ένα άκρως απόρρητο δωμάτιο για να μη διαρρέουν μυστικά

Παρόλο που πρόσφατα υπήρξαν περιστατικά, όπως τα μεγάλα cameos του Spider-Man: No Way Home και του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, τα οποία διέρρευσαν αρκετές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία τους στα social media, χάρη σε ένα ειδικό αφιέρωμα του THR αποκαλύπτεται πως η Marvel προσπαθεί να κρατήσει μυστικά και spoilers από το να διαρρέουν πριν την ώρα τους. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα κεντρικά της Marvel Studios υπάρχει ένα ειδικά σχεδιασμένο και άκρως απόρρητο δωμάτιο, που χρησιμοποιείται σε κρίσιμες περιπτώσεις για να μην διαρρέουν πληροφορίες. 

Χαρακτηριστικά κάνει λόγο πως: "Ακόμη και η ίδια η Marvel διαθέτει το δικό της 'Black Widow δωμάτιο' στα κεντρικά της γραφεία στο Burbank, που είναι αποκλεισμένη από το διαδίκτυο και δεν έχει καν παράθυρα. Εκεί δεν επιτρέπονται καν συνεργεία καθαρισμού."

Το περιβόητο πραγματικό "Red Room" της Marvel Studios, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι ένας χώρος όπου "συζητιούνται πολύ ευαίσθητα θέματα", αν και δεν διευκρινίζεται εάν αφορά το casting, το μέλλον του MCU ή και καταστάσεις όπως την αγωγή της Scarlett Johansson κατά της Disney. Σίγουρα όμως είναι ένας χώρος που ο Kevin Feige και η ομάδα του πραγματοποιούν σημαντικές αποφάσεις. 

Μάλιστα, την ύπαρξη αυτού του άκρως απόρρητου δωματίου έχει επιβεβαιώσει ο Kaz Firpo, ο οποίος εργάστηκε στο σενάριο του "Eternals", λέγοντας ότι πράγματι δεν έχει παράθυρα αλλά διαθέτει άλλες ανέσεις που το εξισορροπούν. 

Αν μπορούσαμε, θα γράφαμε κάθε ταινία κάπου στη φύση, χωρίς ανθρώπους. Το να γράφουμε το Eternals με τον Kevin Feige και τον Nate και την Chloé και αυτούς τους απίστευτους συνεργάτες, ήταν ένα δώρο, ακόμα κι αν έπρεπε να εμφανιζόμαστε κάθε μέρα για εννέα μήνες σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα. Τουλάχιστον οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι με εικαστικό του απίστευτου Ryan Meinerding και της απίστευτης ομάδας καλλιτεχνών της Marvel. Γράφαμε σελίδες, διάβαζαν τις σελίδες και στη συνέχεια σχεδίαζαν και εικονογραφούσαν όλα αυτά τα οράματα που είχαμε στο μυαλό μας. Και μετά μας έδιναν και μια δωρεάν μπάρα δημητριακών".