Το Werewolf by Night θα "γίνει πολύ σημαντικό" για το μέλλον του MCU

Το πιο ιδιαίτερο project της Marvel Studios μέχρι σήμερα ίσως να κρύβει εκπλήξεις
02 Οκτωβρίου 2022 18:29
Το Werewolf by Night θα "γίνει πολύ σημαντικό" για το μέλλον του MCU

Τον πιο πειραματικό της εαυτό ίσως να θέλει να βγάλει από μέσα της η Marvel Studios στα ειδικά projects (σειρές και ταινίες) του "Marvel Studios Special Presentation" που θα βλέπουμε συχνά-πυκνά στο Disney Plus. 

Ποδαρικό σε αυτή τη νέα κατηγορία θα κάνει το "Werewolf By Night" που θα αποτελέσει την πρώτη old-school ταινία τρόμου του MCU. Στο πρόσφατο featurette behind the scenes βίντεο για την "special" αυτή ταινία της Marvel, ο επικεφαλής της Kevin Feige είπε μια σημαντική φράση-κλειδί για τα όσα θα προσφέρει στο ευρύτερο σύμπαν: 

Συστήνουμε έναν κόσμο που εν τέλει θα γίνει πολύ σημαντικός για το μέλλον του MCU. 

Το "Werewolf by Night" θα είναι άλλωστε η γνωριμία του MCU με τον κόσμο των τεράτων, επομένως σίγουρα θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις σε αυτό. 

Δημιουργός και σκηνοθέτης αυτού του ιδιαίτερου "Marvel Studios Special Presentation" είναι ο συνθέτης Michael Giacchino που εδώ πραγματοποιεί το ντεμπούτο σε αυτό το πόστο. 

Στο Werewolf By Bight πρωταγωνιστεί ο Gael Garcia Bernal (Amores Perros, Babel, Coco) στο ρόλο του Jack Russel ή αλλιώς του "Werewolf" της Marvel και συμπρωταγωνιστεί η Laura Donnelly (Outlander) στο ρόλο της Elsa Bloodstone.

Το Werewolf By Night θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου αποκλειστικά από το Disney Plus.