Deadpool 3: Και ο Hugh Jackman προπονείται για την επιστροφή του ως Wolverine (ΦΩΤΟ)

Στην πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel Studios
02 Οκτωβρίου 2022 16:11
Deadpool 3: Και ο Hugh Jackman προπονείται για την επιστροφή του ως Wolverine (ΦΩΤΟ)

Με διαφορά πλέον το Deadpool 3 θα πρέπει να θεωρείται η πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel Studios κι ας απέχει δύο χρόνια ακριβώς από τις αίθουσες, εκτός φυσικά των δύο Avengers ταινιών. 

Κι όλα αυτά γιατί η Marvel έκρυψε καλά την ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής του Hugh Jackman ως Wolverine για μία τελευταία φορά, πλάι στον Ryan Reynolds. Σε μερικά νέα Stories που ανέβασε ο Hugh Jackman στο Instagram φαίνεται να ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις για να μπει ξανά σε φόρμα "Wolverine" κι ας είναι 53 χρονών. "Και κάπως έτσι ξεκινάει" γράφει ο Jackman ο οποίος κρατιέται πολύ καλά όπως θα δείτε παρακάτω. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Όσα ξέρουμε για το Deadpool 3 μέχρι τώρα

Προφανώς η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.