Deadpool 3: Φωτιά στα social media έβαλε η επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine

Η ανακοίνωση έγινε ακαριαία viral!
29 Σεπτεμβρίου 2022 19:30
Deadpool 3: Φωτιά στα social media έβαλε η επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine

Το πώς έγινε η αναπάντεχη ανακοίνωση του Deadpool 3 με την επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine, θα τη μελετάνε οι μαρκετίστες της Marvel Studios για καιρό. Δεν ήταν μόνο το timing αλλά και το ύφος με το οποίο ο κόσμος έμαθε τη μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε η Marvel για όλους τους fans, που ήθελαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να δουν στη μεγάλη οθόνη τον Logan μαζί με τον Deadpool του Ryan Reynolds. 

Δείγμα του πόσο viral έγινε η ανακοίνωση φαίνεται και από τα νούμερα στα social media. Σύμφωνα με tweet του @letscinema το Deadpool 3 έγινε μέσα σε μερικές ώρες η πιο αναμενόμενη ταινία του MCU για την επόμενη διετία, καθώς σε Instagram, Twitter και TikTok η ανακοίνωση ξεπέρασε τα 70+ εκατομμύρια views και 6 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 24 ώρες

 

Προφανώς η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτός του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.