Προβλήματα στην παραγωγή του Blade - "Απογοητευμένος" ο Mahershala Ali

Την ώρα που η ταινία έχασε τον σκηνοθέτη της λίγους μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα
28 Σεπτεμβρίου 2022 22:48
Προβλήματα στην παραγωγή του Blade - "Απογοητευμένος" ο Mahershala Ali

Η παραγωγή του remake του "Blade" για το MCU φαίνεται πως δεν βαίνει καλώς, καθώς σύμφωνα με πηγές του Jeff Sneider του The Ankler, υπάρχουν προβλήματα πίσω από τις κάμερες. 

Για αρχή επιβεβαιώθηκε πως ο Bassam Tariq αποχώρησε από την σκηνοθεσία του project, αφήνοντας επί της ουσίας ακέφαλη την ταινία, κυριολεκτικά ένα μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, που είχαν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο. Θα παραμένει λένε, ωστόσο, ως παραγωγός στην ταινία, ενώ η Marvel Studios και ο Kevin Feige ψάχνουν γρήγορα έναν αντικαταστάτη. 

Η παραγωγή της ταινίας της Marvel για τον βαμπιροκυνηγό με τον Mahershala Ali βρίσκεται σε σοκ, ενώ πληροφορίες μιλούν πως ο πρωταγωνιστής είναι "πολύ απογοητευμένος". 

 "Ακούω πως το τρέχον σενάριο του Blade είναι περίπου 90 σελίδες και περιλαμβάνει μόλις δύο ατελείς σκηνές δράσης. Ο Mahershala ακούγεται ότι είναι πολύ απογοητευμένος με την όλη διαδικασία. Ο Feige λέγεται ότι είναι πολύ απασχολημένος. Αλλά ε, αυτά είναι ακριβώς αυτά που μου λένε οι πηγές. Μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο" λέει ο Sneider. 

Αυτόν τον καιρό μάλιστα βοηθάει στη συγγραφή του σεναρίου ο Beau DeMayo (X-Men 97, Moon Knight), καθώς το σενάριο έχει τροποποιηθεί πολλές φορές. 

Το μέχρι στιγμής cast περιλαμβάνει τον Delroy Lindo του Da 5 Bloods και τον Aaron Pierre του The Underground Railroad σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Το Blade αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2023.