Super Mario Bros: Ημερομηνία αποκάλυψης της ταινίας της Illumination με τον Chris Pratt

Σύντομα θα αποκαλυφθεί το πρώτο teaser και ξέρουμε το πότε ακριβώς
23 Σεπτεμβρίου 2022 07:45
Super Mario Bros: Ημερομηνία αποκάλυψης της ταινίας της Illumination με τον Chris Pratt

Εδώ και καιρό η animated ταινία του Super Mario βρίσκεται κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου καθώς δεν έχουμε δει κανένα δείγμα της. Η Illumination, το στούντιο που μας χάρισε τα Minions και το Despicable Me είναι πίσω από την ταινία, σε συνεργασία πάντα με τη Nintendo και τώρα φαίνεται πως οι δύο εταιρίες είναι έτοιμες για την αποκάλυψή της. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το πρώτο teaser trailer της ταινίας Super Mario Bros. θα κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της New York Comic-Con 2022 και συγκεκριμένα στις 23:00 ώρα Ελλάδος

 

Εκεί, λοιπόν, θα δοθεί η πρώτη ματιά στο πώς θα μοιάζει η animated βερσιόν του Mario δια χειρός Illumination, η οποία θα μιλάει κιόλας κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. 

Για την ιστορία, το animated φιλμ “Super Mario Bros.” θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Αρχικά, ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.