Η Warner απέρριψε το prequel του The Shining επειδή το Doctor Sleep «πάτωσε» στο box office

Ο Mike Flanagan εξηγεί το λόγο
20 Σεπτεμβρίου 2022 15:15
Η Warner απέρριψε το prequel του The Shining επειδή το Doctor Sleep «πάτωσε» στο box office

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι η Warner Bros. «έκλεισε την πόρτα» στο prequel του The Shining και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, Mike Flanagan (Gerald's Game, The Haunting of House Hill), η εταιρία παραγωγής δεν προχώρησε σε prequel της θρυλικής ταινίας, επειδή το Doctor Sleep του 2019, δεν τα πήγε καλά στο box office.

Ο Flanagan το δήλωσε αυτό μετά από μία ερώτηση ενός fan και είπε μεταξύ άλλων ότι ήταν πάρα πολύ κοντά από το να δημιουργήσει το prequel, αλλά τελικά αυτό δεν προχώρησε λόγω του Doctor Sleep. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Doctor Sleep ήταν και αυτό βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King που είδαμε το 2013.

Δείτε τα tweets του Flanagan με έναν θαυμαστή σχετικά με το επίδοξο prequel παρακάτω:

Το 2019, το Doctor Sleep δεν κέρδισε τους κριτικούς -παρόλο που περιλάμβανε τον Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) και άλλα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ. Μόλις κυκλοφόρησε, άγγιξε το 59 με το Metacritic, ενώ συνολικά έσοδα έχει $72,381,712. Έτσι, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά, ώστε να μεγαλώσει κι άλλο το κινηματογραφικό σύμπαν του The Shining.

Εσείς θα θέλατε το prequel του Shining; Πείτε μας στα σχόλια.