Doctor Sleep: Το τελικό trailer αναβιώνει τον εφιάλτη της Λάμψης 40 χρόνια μετά

O Ewan McGregor στοιχειώνεται από το παρελθόν του Overlook Hotel
08 Σεπτεμβρίου 2019 20:47
Doctor Sleep: Το τελικό trailer αναβιώνει τον εφιάλτη της Λάμψης 40 χρόνια μετά

Και ο κόσμος θα λάμψει ξανά, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Warner Bros. το νεότερο και τελευταίο trailer του Doctor Sleep πριν την πρεμιέρα του. Ο τρόμος του θρυλικού The Shining του Stanley Kubrick, επιστρέφει 40 χρόνια μετά τον εφιάλτη που εκτυλίχθηκε στο Overlook Hotel. Εδώ, ο Ewan McGregor πρωταγωνιστεί ως ένας 40άρης πλέον Danny Torrance που παλεύει με τους δαίμονές του έπειτα από εκείνη την τραυματική εμπειρία. 

Το φιλμ τρόμου που σκηνοθετεί ο Mike Flanagan (Gerald's Game, The Haunting of Hill House), φαίνεται πως θα συνδέσει τόσο την βερσιόν της "Λάμψης" του Kubrick όσο και αυτή του δημιουργού Stephen King. Μάλιστα, η αναπαράσταση του θρυλικού διαδρόμου του ξενοδοχείου έχει γίνει με εξαιρετικά πιστό τρόπο, όπως φαίνεται από το trailer.

Στο trailer, κιόλας, αποκαλύπτεται πως ο Danny προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή του χρησιμοποιώντας την "Λάμψη" του για να παρηγορεί ετοιμοθάνατους ασθενείς στο τοπικό νοσοκομείο. Ένα έφηβο κορίτσι, η Abra, θα βρεθεί στο δρόμο του, η οποία αποτελεί στόχο της Rose the Hat (Rebecca Ferguson) και της True Knot, μιας αίρεσης που τρέφεται με την "λάμψη" των παιδιών και την ψυχική ουσία τους όταν πεθαίνουν.

H πρεμιέρα του Doctor Sleep έχει οριστεί για τις 8 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.